Αυτοκίνητο παρασέρνει αγοράκι που την γλυτώνει (ευτυχώς) με γρατζουνιές [βίντεο]

Όλοι μας όταν ήμασταν μικροί είχαμε μια διαρκή άγνοια κινδύνου. Για την ακρίβεια δεν ήταν άγνοια, αλλά αφέλεια και αδιαφορία. Είχαμε την άποψη πως τα παιδιά δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα. Γι΄αυτο δεν σταματούσαμε πουθενά. Ακόμα και όταν ήταν να περάσουμε τον δρόμο δεν κοιτούσαμε δεξιά κι αριστερά μέχρι κάποια ηλικά και αν δεν ήταν δίπλα μας η μαμά ή ο μπαμπάς, όλο και κάποιος θα μας είχε χτυπήσει.

Έτσι την πάτησε και το αγοράκι του βίντεο που ευτυχώς την έβγαλε με μερικές γρατζουνιές και μια μικρή ζαλάδα. Μαζί με τους δύο φίλους του θέλησαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά για να πάνε

να παίξουν. Στο ένα ρεύμα τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα. Οπότε σκέφτηκαν ότι μπορούν να περάσουν άνετα. Ο πρωταγωνιστής μας θεώρησε καλό να τρέξει χωρίς να υπολογίσει τι γίνεται στο άλλο ρεύμα, αυτό της καθόδου.

Με το που φτάνει στο μέσο του άλλου ρεύματος βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω του. Σταματάει απότομα και το αυτοκίνητο με έναν ελιγμό καταφέρνει να γλυτώσει τα χειρότερα. Το παρασέρνει μεν από το πόδι και το ρίχνει κάτω με τρόπο που σου κόβεται η ανάσα στην αρχή, αλλά ο πιτσιρικάς είναι καλά.

The post Αυτοκίνητο παρασέρνει αγοράκι που την γλυτώνει (ευτυχώς) με γρατζουνιές [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα