Mr Robot: η σειρά-φαινόμενο της σεζόν κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV

Έκλεψε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών, παγκοσμίως, με το σενάριο, την πλοκή και τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές του να καταφέρνουν να δίνουν στη σειρά το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο.

Το σίριαλ «Mr. Robot» κάνει πρεμιέρα, σε πρώτη προβολή, τον Νοέμβριο στον OTE TV με στόχο να δημιουργήσει το φανατικό του κοινό και στην Ελλάδα.

Από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και κάθε

Τρίτη βράδυ στις 23.00, μέσα από το OTE CINEMA 4HD, η παραγωγή της Universal Cable Productions ετοιμάζεται να καθηλώσει τους συνδρομητές.

Η ιστορία του Σαμ Εσμάιλ περιστρέφεται γύρω από τον Ραμί Μάλεκ, που ενσαρκώνει το ρόλο του Έλιοτ, ενός νέου και ταλαντούχου προγραμματιστή, ο οποίος το πρωί εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία cyber-security και το βράδυ ως εκδικητής χάκερ.

Ο Έλιοτ βρίσκεται σε δίλημμα, όταν ο μυστηριώδης αρχηγός μίας οργάνωσης αναρχικών χάκερ, τον οποίο υποδύεται ο Κρίστιαν Σλέιτερ, τον στρατολογεί προκειμένου να καταστρέψει την εταιρεία που έχει αναλάβει να προστατεύσει.

Έχοντας τις δικές του αντισυμβατικές πεποιθήσεις, ο Έλιοτ προσπαθεί να αντισταθεί στην ευκαιρία που του παρουσιάζεται να καταστρέψει τους επικεφαλής των πολυεθνικών εταιρειών, που ο ίδιος θεωρεί ότι κυβερνούν τον κόσμο.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, η Πόρσια Ντάμπλντεϊ ως Άντζελα-κολλητή φίλη και συνάδελφος του Έλιοτ, η Κάρλι Τσέικιν ως η συνάδελφος χάκερ Νταρλίν και ο Μάρτιν Γουόλστρομ ως Ταϊρέλ Γουέλικ - ο Σουηδός αντιπρόεδρος σε θέματα τεχνολογίας στην εταιρεία, όπου δουλεύει ο Έλιοτ.

Stay tuned για τον 2ο κύκλο της σειράς που έχει ήδη εξασφαλίσει ο ΟΤΕ ΤV.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Mr Robot: η σειρά-φαινόμενο της σεζόν κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα