Κέιτ Χάντσον να την πιεις στο ποτήρι!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤα κόκκινα της πάνε πολύΚέιτ Χάντσον να την πιεις στο ποτήρι!Παρασκευή, Νοέμβριος 20, 2015 - 16:51

Η 36χρονη χολιγουντιανή star πρωταγωνιστεί στο νέο ημερολόγιο για το 2016 του Campari

Τα κόκκινα της πάνε πολύ, όπως και η γλυκόπικρη γεύση της πολιτικής. Η Κέιτ Χάντσον είναι η celebrity που πρωταγωνιστεί στο νέο ημερολόγιο του Campari, το

οποίο συμπληρώνει αισίως 17 χρόνια κυκλοφορίας και έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει καλλονές όπως η Πενέλοπε Κρουζ, η Σάλμα Χάγεκ, η Τζέσικα Αλμπα και η Ούμα Θέρμαν.

Η έμπνευση των φετινών φωτογραφήσεων είναι η προεκλογική καμπάνια στις ΗΠΑ για το χρίσμα των υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο. Ετσι, η Χάντσον στην Bittersweet Campaign, όπως είναι ο τίτλος του ημερολογίου του 2016, υποδύεται την υποψήφια του γλυκού αλλά και του πικρού κόμματος, τιμώντας έτσι το δίπολο της γεύσης του γνωστού ποτού.

Στηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον

Με την ευκαιρία του νέου ημερολογίου, η 36χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της διατύπωσε ανοιχτά τη στήριξή της στην υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.
«Νομίζω ότι το καλύτερο πρόσωπο και στα δύο κόμματα για να διοικήσει τη χώρα είναι η Χίλαρι» δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου την Τετάρτη. Προσέθεσε δε ότι, αν και είναι μάλλον πιο κεντρώα, τελικά έχει εγγραφεί στους Δημοκρατικούς.

Πρόκειται σίγουρα για το πιο πολιτικό ημερολόγιο του Campari, αφού τα προηγούμενα θέματα ήταν εμπνευσμένα από τη μυθολογία αλλά και τις μητροπόλεις του κόσμου, όπως το Worldwide celebrations και το Mythology Mixology. Η Χάντσον αποκάλυψε ότι οι δύο αγαπημένοι της μήνες σε επίπεδο φωτογραφιών είναι ο Αύγουστος, στον οποίο δείχνει σαν να έχει ξεπηδήσει από τη σειρά του ABC Scandal, αλλά και ο Οκτώβριος, όπου εμφανίζεται να δίνει συνέντευξη πάνω σ' ένα πόντιουμ μ' έναν εντυπωσιακό άνδρα να στέκεται πίσω της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα