«Το τρελάνανε το παιδάκι μου»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟσα παίρνει ο άνεμος «Το τρελάνανε το παιδάκι μου»!Παρασκευή, Νοέμβριος 20, 2015 - 15:24

Μόνιμος καημός της μάνας είναι πάντα το παιδί της, ακόμη κι όταν αυτό είναι Πρωθυπουργός. Ετσι και η κυρία Αρίστη, μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε προχθές την αγωνία της για τον γιο της, «που τον παιδεύουν», όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της.

Εκπληκτοι οι θαμώνες του ζαχαροπλαστείου Τρούφα, στην πλατεία Δροσιάς, είδαν τη μητέρα του πρωθυπουργού να κάθεται δίπλα τους και να χαιρετά όσους την πλησίαζαν. Κι όπως κάθε μητέρα,

έτσι κι εκείνη, ανήσυχη για τον γιο της, έλεγε χαρακτηριστικά στη φίλη της με την οποία έπινε καφεδάκι: «Το τρελάνανε το παιδάκι μου»! Προφανώς αναφερόταν στις δυσκολίες που περνά ο πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να πείσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει όσα απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος. Από διπλανό τραπέζι, όμως, ήρθαν οι πρώτες αντιρρήσεις ως προς αυτό: «Η μαμά του λέει ότι τρελαίνουν το παιδάκι της, αλλά το... παιδάκι θα τρελάνει εμάς»!

***Τσικνίστηκε ολόκληρη η πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι της Τετάρτης από τους αγρότες που έφεραν μαζί τους μέχρι και ψησταριές! Είχαν στήσει αυτοσχέδιους πάγκους πάνω στην πλατεία, ψήνοντας σουβλάκια, και ο καπνός που έβγαινε έφτανε έως τη Βουλή! Για ώρες είχε θολώσει από την τσίκνα ολόκληρο το Σύνταγμα. Και αφού το τσίκνισαν, αμέσως μετά κατέκλυσαν τη Στοά Σπυρομήλιου, τον νέο χώρο-σύμβολο της αθηναϊκής ελίτ, για το απογευματινό καφεδάκι τους. Τόσο «μπρουτάλ» συγκεντρωμένο στη Σπυρομήλιου εξέπληξε ακόμη και τον Χρύσανθο Πανά, στα μαγαζιά του οποίου κατέληξαν οι περισσότεροι αγρότες!***

■Ο μπαμπάς Γουρουνάκης
-Δέκα κιλά έχασε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης, από τη στιγμή που η πεντάχρονη κόρη του τού είπε ότι μοιάζει με τον μπαμπά Γουρουνάκη (της Πέππας) τους αντίστοιχου κόμικς! Τον σόκαρε τόσο πολύ η άποψη της κόρης του για εκείνον, που αυτομάτως άρχισε δίαιτα!

Το κρασί, σύμφωνα με τους κορυφαίους Ελληνες οινοποιούς, μέσα στην κρίση άρχισε να γίνεται το αγαπημένο ποτό των Ελλήνων, χτυπώντας κατά μέτωπο το ουίσκι που κυριαρχούσε.
Η είδηση της φορολόγησής του σόκαρε ακόμη και τον υπ' αριθμόν ένα οινοποιό, τον Στέλιο Μπουτάρη, γιο του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

■Το ατύχημα της Εύης
Τρόμαξε χθες το μεσημέρι στο εντευκτήριο της Βουλής η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, όταν ένα σπασμένο γυαλί ενός γραφείου τής έκοψε το χέρι. Συνειδητοποίησε τι της συνέβη όταν είδε τα αίματα να τρέχουν και φυσικά αναζήτησε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής. Το σπασμένο τζάμι απομακρύνθηκε πάραυτα από το γραφείο, στο οποίο λίγη ώρα μετά καθόταν και έπινε το αναψυκτικό του ο Νίκος Δένδιας.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα