Mimi Tao: Από βουδιστής μοναχός έγινε σέξι τρανσέξουαλ μοντέλο στην Ασία [εικόνες]

Το πιστεύετε ότι αυτή η σέξι κοπέλα ήταν πριν νεαρός Βουδιστής μοναχός;

Και όμως ήταν! Η Mimi Tao που πριν είχε το όνομα Phajaranat Nobantao, συνειδητοποίησε πριν λίγα χρόνια ότι η αποστολή της δεν ήταν στο δρόμο του Θεού αλλά στο μόντελινγκ. Και φαίνεται ότι είχε δίκιο αφού τώρα θριαμβεύει στις μεγάλες πασαρέλες της Ασίας.

Όμως η διαδρομή της δεν ήταν το μόνο πράγμα που άλλαξε: «Θέλω να σας πω κάτι: γεννήθηκα ως αγόρι αλλά αποφάσισα να γίνω γυναίκα» ανακοίνωσε στην σελίδα της στο facebook.

Ποια είναι η ιστορία της;

Από τη μια στιγμή στην άλλη η οικογένειά της αρρώστησε και σε ηλικία 12 ετών το παιδί -που ήταν ακόμη αγόρι-στάλθηκε σε βουδιστικό σχολείο όπου φοιτούσαν μόνο αγόρια.

Σε λίγο καιρό έγινε μοναχός αλλά παρατήρησε πως κάτι άλλο άλλαζε πάνω της και δεν έβρισκε τίποτα που να την τραβάει στην μοναστική ζωή: «Άρχισα να συμπεριφέρομαι σαν κορίτσι, να μιλάω σαν κορίτσι και να με ενδιαφέρουν μόνο γυναικεία πράγματα όπως το μακιγιάζ» είπε στην συνέντευξή της στην ταϊλανδέζικη εφημερίδα Bangkok Post.

Όπως πολλοί έφηβοι η Μimi δεν ήταν η μοναδική που αρνήθηκε την ταυτότητά της . Μαζί με τέσσερις φίλους που έμεναν μαζί «έπαιζαν» τα μοντέλα και έκαναν ότι παρελαύνουν σε πασαρέλες μόδας.

Επίσης εκείνη την εποχή άρχισε να παίρνει φάρμακα με ορμόνες για μοιάζει με γυναίκα.

Μετά από 6 χρόνια εγκατέλειψε την βουδιστική σχολή για να ακολουθήσει το όνειρό της. Αφού συνάντησε πολλά εμπόδια γνώρισε ένα super model από την Ταϊλάνδη που ονομάζεται Rojjana Υυί Phetkanha που της έδωσε μαθήματα και συμβουλές και έτσι ξεκίνησε τις φωτογραφίες και τις εμφανίσεις σε πασαρέλες.

Στα μελλοντικά της σχέδια είναι να γυρίσει ντοκιμαντέρ με τις δυσκολίες των τρανσέξουαλ μοντέλων και να δοκιμάσει την τύχη της στην Νέα Υόρκη.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Mimi Tao: Από βουδιστής μοναχός έγινε σέξι τρανσέξουαλ μοντέλο στην Ασία [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα