Mε ποιον γνωστό ηθοποιό τρώει συχνά στο «Καστελόριζο» ο Αντώνης Σαμαράς

15:00 8/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Τον έχουμε δει στους πιο απίθανους ρόλους- από τον μαφιόζο Θανάση Καλημέρη στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» μέχρι τα Φτηνά Τσιγάρα και τους Γενναίους της Σαμοθράκης.

Έχει παίξει σε διαφημιστικά σποτ ενώ πρόσφατα συμμετείχε σε σποτ του υπουργείου Τουρισμού για την καλλιέργεια τουριστικής συνείδησης. Ο λόγος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη που σύμφωνα με τη Σίβυλλα είναι στενός φίλος του πρωθυπουργού με τον οποίο τρώνε συχνά μαζί στο εστιατόριο «Καστελόριζο» στην Κηφισιά.

Για τους παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ η σχέση του ηθοποιού με τον πρωθυπουργό δεν είναι νέο, καθώς στις

πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β Αθηνών.

«Παρακολούθησα το φιλμάκι γύρω από την επικοινωνιακή εκστρατεία του Υπουργείου Τουρισμού με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων τουριστών στη χώρα μας. Χαριτωμένο!» γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος και συμπληρώνει: «ο πολυπράγμων Ρένος παρατηρώ ότι τον τελευταίο χρόνο δουλεύει όλο και περισσότερο σε διαφημιστικά spots και καμπάνιες. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης είναι ως γνωστό στενός φίλος του Πρωθυπουργού. Όταν μάλιστα υπάρχει ελεύθερος χρόνος ο κ. Αντώνης Σαμαράς τον καλεί να απολαύσουν μαζί το κυριακάτικο μεσημεριανό φαγητό τους. Συνήθως στο "Καστελόριζο" της Κηφισιάς.»

Keywords
Τυχαία Θέματα