Lonely Planet: Στην 5η θέση με τα 10 καλύτερα μέρη για διακοπές το Καστέλι Κρήτης

16:40 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, το Lonely Planet έκανε την δική του λίστα με τα δέκα κορυφαία μέρη για διακοπές και τοποθέτησε την παραθαλάσσια περιοχή Κίσσαμο ή Καστέλι στην 5η θέση!

Τα κριτήρια του Lonely Planet για τη λίστα ήταν το πόσα χρήματα θα χρειαστεί να ξοδέψει ο εκάστοτε τουρίστας σε συνδυασμό με την ποιότητατων υπηρεσιών και των παροχών, όπως τα καταλύματα, εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση, σπα, χαλαρωτικά μασάζ κ.α.1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μπελίζ

Χώρα της Κεντρικής Αμερικής,

με μεγάλο οικοσύστημα και βιοποικιλότητα, προσφέρει υπηρεσίες για πολλές δραστηριότητες, κυρίως θαλάσσιες, όπως κατάδυση, ψάρεμα κ.α. Σε μία από τις έντεκα καμπάνες του Thatch Caye Resort θα βρείτε τον παράδεισο.

Μάουι

Κολύμπι με τις χελώνες και τα δελφίνια, εξερεύνηση στο ηφαίστειο και διαμονή στο ξενοδοχείο Lahaina Shores όπου μπορείς να κάνεις surfing.

Μιλιέτ, Κροατία

Δάση, αμπελώνες, γραφικά χωριά, σε κοντινή απόσταση από την Ελλάδα, με πολύ καλές τιμές διαμονής, με σημείο αναφοράς το κατάλυμα Stermasi.

Κο Τσανγκ, Ταϊλάνδη

Περισσότερο ένα ησυχαστήριο, στην ανατολική ακτή της χώρας, κοντά στην πρωτεύουσα, με το ξενοδοχείο Birds and Bees και το υπέροχο κήπο του να είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Κίσσαμος (Καστέλι)

Παραθαλάσσια πόλη στη βορειοδυτική πλευρά της Κρήτης, στον ομώνυμο Κόλπο Κισσάμου, ανήκει στα Χανιά. Το ενετικό φρούριο, οι αμπελώνες, τα αγριολούλουδα και οι ελαιώνες είναι στοιχεία που συνθέτουν την μοναδικότητα της περιοχής. Ειδική μνεία γίνεται στο ξενοδοχείο Stavroula Palace που βρίσκεται σε καίριο σημείο για να πάτε σε όλα τα hot spots, όπως στην παραλία Φαλάσαρνα.

Ελευθέρα, Μπαχάμες

Αλλιώς η παραλία Ροζ Άμμος, με το ομώνυμο ξενοδοχείο να σου προσφέρει την απόλυτη ηρεμία.

Σικελία

Στο ξενοδοχείο Casajanka στα αιολικά νησιά, στη βορειοανατολική Σικελία, θα βρείτε γαλανά νερά για κατάδυση και κολύμβηση.

Μουχέρες, Μεξικό

Νησί στο Μεξικό με κοραλλένιες παραλίες και το hostel Poc Nac να βρίσκεται μια ανάσα από τις παραλίες με τους ιβίσκους.

Λομπόκ, Ινδονησία

Η τροπική γοητεία και τα bangalows του ξενοδοχείου Pearl Beach είναι τα σήματα κατατεθέντα του νησιού.

Τουρκς και Κάικος

Νησάκια στην Καραϊβική με διακοπές υψηλών προδιαγραφών στο ξενοδοχείο Sibonne Beach Hotel.

Keywords
Τυχαία Θέματα