Εμφύλιος στον Ολυμπιακό: Γιούτσος και Σιδέρης με Μιχαλολιάκο κόντρα σε Μαρινάκη

15:07 9/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η απόφαση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να δημιουργηθεί το Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Μώραλη το δήμο του Πειραιά σίγουρα δημιουργεί νέα δεδομένα στην πόλη, αλλά

και στο πολιτικό σύστημα συνολικά.

Η προσπάθεια του προέδρου του Ολυμπιακού με την αμέριστη, όπως όλα δείχνουν, συμπαράσταση του προκατόχου του Σωκράτη Κόκκαλη να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στην πόλη του Πειραιά δεν αναμένεται να είναι σπαρμένη με… άνθη από τους αντιπάλους του.

Όπως είναι προφανές, βασικός αντίπαλος είναι ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ο οποίος πριν την εμφάνιση του ψηφοδελτίου Μαρινάκη ήταν το φαβορί για την επανεκλογή του, η οποία ταυτοχρόνως θα ήταν και ο μοναδικός μεγάλος γαλάζιος δήμος της βραδιάς των εκλογών.

Στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει ο Γιάννης Μώραλης -τα πρώτα ονόματα αναμένονται ακόμη και την Τετάρτη το απόγευμα- εκτός του ίδιου του κ. Μαρινάκη και του γιού του κ. Κόκκαλη, Πέτρου θα υπάρχουν ονόματα από την Ολυμπιακή ιστορία αλλά και άνθρωποι διαφόρων ειδικοτήτων πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η διοίκηση του μεγάλου λιμανιού εφόσον κερδηθούν οι εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, όμως, κανείς δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Και εκεί αναζητούνται οι υποψήφιοι των οποίων τα Ολυμπιακά φρονήματα δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Δύο από αυτούς υπάρχουν. Είναι δύο από του μεγαλύτερους αθλητές που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικά γήπεδα. Ονόματα θρύλοι στην ιστορία του Ολυμπιακού: Ο Νίκος Γιούτσος και ο Γιώργος Σιδέρης.

Είναι με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και δεν το κρύβουν. Ήταν μάλιστα παρόντες στην εκδήλωση που έκανε ο δήμαρχος του Πειραιά, για να κάνει απολογισμό της θητείας του και να προαναγγείλει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Είναι σίγουρο πως είμαστε ακόμη στην αρχή ενός αγώνα που αποκτά εκτός όλων των άλλων και χαρακτηριστικά εμφυλίου Ολυμπιακών διαστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα