Jack Daniel’s Sinatra Select – Το διάσημο ουίσκι τιμά τον μοναδικό καλλιτέχνη Φρανκ Σινάτρα

Το Jack Daniel’s τιμά μια μεγάλη φιλία.

Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν ένας άνθρωπος που μας έδωσε κάτι πολλά παραπάνω από αγαπημένα τραγούδια. Επηρέασε ολόκληρες γενιές όχι μόνο με την μουσική του αλλά και με το στυλ του, το οποίο υιοθετείται από πολλούς άντρες και στις μέρες μας. Όμως όπως όλοι οι άντρες, έτσι και ο μεγάλος ερμηνευτής είχε τις αδυναμίες του. Και μια από αυτές, ήταν και το Jack Daniel’s.

Η

πρώτη επαφή του διάσημου άντρα με το εξίσου διάσημο ουίσκι, χρονολογείται από το 1940, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά από τον φίλο του Τζάκι Γκλίσον. Από εκείνη τη στιγμή και για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του, ο ένας ερωτεύτηκε τον άλλο και μια όμορφη ιστορία on και off stage, εξελίχθηκε ανάμεσα στον τραγουδιστή και στο διάσημο ουίσκι.

Ο ίδιος συνήθιζε να λέει για εκείνο, ότι είναι το αυθεντικό ποτό ενός τζέντλεμαν και στις εμφανίσεις του στη σκηνή, υπήρχε πάντα ένα ποτήρι από το διάσημο ουίσκι, που βίωσε τις μουσικές στιγμές του Σινάτρα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο κόσμο. Ήταν για εκείνον ένα σύμβολο αναγνωρισιμότητας του εαυτού του, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθούν και οι δύο σε θρύλους. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το Jack Daniel’s γεννήθηκε για τον Σινάτρα και εκείνος γι’ αυτό.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τιμώντας τη σχέση αγάπης του τραγουδιστή η Jack Daniel’s παρουσίασε το Jack Daniel’s Sinatra Select, ένα φόρο τιμής για μια μεγάλη σχέση που έγινε σύμβολο μιας εποχής και πέρασε το μήνυμα της στις επόμενες γενιές.

Με πλούσια γεύση, έντονο χαρακτήρα καπνισμένης βελανιδιάς και απαλό τελείωμα βανίλιας μέσα σε μια ξεχωριστά δημιουργημένη φιάλη, μπορούμε τώρα να βιώσουμε και εμείς το μοναδικό συναίσθημα που διακατείχε τον Φρανκ, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά το 1940.

Μια διάσημη γεύση που θα παραμείνει αθάνατη στα χρόνια που θα έρθουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα