F1 2013 Grand Prix Abu Dhabi – Κατατακτήριες Δοκιμές: Lucky 13

Ο M.Webber ξεκινά από την στην pole για 13η φορά στην καριέρα του στη Formula 1. Δίπλα του ξεκινά τον αγώνα ο S.Vettel ενώ τρίτος ξεκινά ο Nico Rosberg.

Ο M.Webber Red Bull-Renault ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix του Abu Dhbi στην πίστα Yas Marina. Ο Αυστραλός κατάφερε στην τελευταία του προσπάθεια στο Q3 να εκτοπίσει από την κορυφή τον team-mate του Sebastian Vettel και ήταν ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:40.

Πίσω από τον S. Vettel στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Nico Rosberg με τη Mercedes AMG GP, ενώ ο συναθλητής του Lewis Hamilton έκανε ένα λάθος στην τελευταία του προσπάθεια βγήκε εκτός πίστας κάνοντας τετ-α-κε. Ο Βρετανός ξεκινά από την τέταρτη θέση. Από την πέμπτη θέση ξεκινά τον αγώνα στο Yas Marina Circuit ο Kimi Raikkonen (Lotus Renault).

Την πρώτη δεκάδα της εκκίνησης για τον αγώνα στο Abu Dhabi συμπληρώνουν οι Romain Grosjean (Lotus-Renault), Felipe Massa (Ferrari), Sergio Perez με (McLaren-Mercedes) και Daniel Ricciardo (Toro Rosso-Ferrari).

Μεγάλη απογοήτευση για τον Fernando Alonso και τη Ferrari, καθώς ο Ισπανός έμεινε για πρώτη φορά μέσα στο 2013 εκτός Q3 και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 11η θέση.

Το Grand Prix του Abu Dhabi παίρνει εκκίνηση είναι στις 15:00 ώρα Ελλάδας την Κυριακή 3/11/2013.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα