Ο νόμος του Μήτρογλου – Ο «συνήθης ύποπτος» πήρε το όπλο του καθαρίζοντας στο 90′

Με γκολ του -συνήθη ύποπτου- Κώστα Μήτρογλου στο 90', ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό μέσα στη «Λεωφόρο», στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και έτσι συνεχίζει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νωρίτερα...

[LIVE εξέλιξη] - 90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

με τον συνήθη ύποπτο: Ο Μήτρογλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καπίνο και γράφει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».

77' Νέα διακοπή στο ματς ύστερα από ρίψη αντικειμένου στο κεφάλι του Μίτσελ.

70' Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Μέντες βρήκε εξαιρετικά τον Φιγκερόα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε σύριζα-άουτ από το δοκάρι του Ρομπέρτο.

Ο αγώνας συνεχίζεται μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, με τις δύο ομάδες στο 0-0.

52' Διακοπή στο ματς λόγω ρίψης αντικειμένων.

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο στη «Λεωφόρο». Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Από ευκαιρίες ξεχωρίζουν μία από πλευράς Ολυμπιακού (15') με τον Μήτρογλου να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Καπίνο να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ, και από την πλευρά των «πρασίνων» με τον Μέντες (44') να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ρομπέρτο σε τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός, Φιγκερόα, Μπεργκ.

Αναπληρωματικοί: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Αμπεΐντ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Αναπληρωματικοί: Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Βάις, Εντινγκά, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα