Champions League: Η βραδιά των ρεκόρ

Το πρώτο... πιάτο της πρώτης αγωνιστικής ημέρας τη 3ης αγωνιστικής ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακό καθώς Μπάγερν και Σαχτάρ διεκδικούσαν να σπάσουν ρεκόρ που διατηρούνται χρόνια τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση...

Η Μπάγερν Μονάχου, αν όχι για όλους, για πολλούς είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα της τελευταίας πενταετίας. Στο ντέρμπι με την Ρόμα στο Ολίμπικο, πάτησε γκάζι και δεν σταμάτησε ποτέ καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε σκόραρε πέντε φορές και διατηρούσε ανά χείρας το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ

σε πρώτο ημίχρονο αγώνα Champions League. Οι «ελεύθεροι σκοπευτές» όμως της Σαχτάρ, είχαν άλλες διαθέσεις. Στο παιχνίδι με την Μπάτε Μπορίσοφ στο πρώτο ημίχρονο έβαλαν έξι γκολ και έτσι έσπασαν το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων που διατηρούσε η Μπάγερν Μονάχου δύο λεπτά νωρίτερα.

Επιπλέον, στο βράδυ της Τρίτης (21/10) μπήκαν συνολικά 40 γκολ. Έχουν μπει και περισσότερα, συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου 1997 μπήκαν 44 γκολ, ωστοσο τότε τα παιχνίδια δεν ήταν οκτώ, αλλά δώδεκα. Δεν τελειώσαμε, έχουμε κι άλλα. Ο Λούις Αντριάνο της Σαχτάρ στο παιχνίδι με την Μπάτε Μπορίσοφ έβαλε πέντε γκολ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Λίονελ Μέσι και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο και επίσης πραγματοποίησε το πιο γρήγορο χατ – τρικ στην ιστορία του Champions League. Μέσα σε εννέα λεπτά ο Βραζιλιάνος σκόραρε τρεις φορές και μέσα σε 17 λεπτά τέσσερις φορές.

Ένα ακόμη ρεκόρ περιμένει τις οκτώ ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη (22/10). Αν στα σημερινά παιχνίδια μπουν τουλάχιστον 24 γκολ, τότε θα μιλάμε για ρεκόρ αγωνιστικής καθώς τα περισσότερα που έχουν μπει μέχρι τώρα είναι 63 γκολ.

The post Champions League: Η βραδιά των ρεκόρ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα