Από τη Δούκισσα Νομικού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Παιδικές φωτογραφίες επωνύμων

Το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς έχει χτυπήσει! Τρυπώσαμε στα σπίτια των επωνύμων, ξεφυλλίσαμε τα φωτογραφικά τους άλμπουμ και «κλέψαμε» ενσταντανέ από την εποχή που φορούσαν ποδιές και έπαιζαν κουτσό στον προαύλιο χώρο.

Είναι από τις πιο λαμπερές παρουσίες της μικρής οθόνης και στα πόδια της σφάζονται παλικάρια. Προσόν που το είχε από μικρή αφού ακόμα και κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων, όπως θα παρατηρήσεις, έκανε μπαμ!

Και πάμε σε μία άλλη όμορφη κυρία της TV με το όνομα Άννα Πρέλεβιτς.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια-μοντέλο ήξερε από μικρή να ποζάρει στο φακό και να τραβά τα βλέμματα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή…. Τίποτα!

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δούκισσα Νομικού Μέμος Μπεγνής Δημήτρης Ουγγαρέζος Άννα Πρέλεβιτς

Ποιος θα πίστευε ότι το πειραχτήρι της πρωινής ζώνης ήταν αυτό που λέμε «φυτό» στα σχολικά του χρόνια; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υπήρξε ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του και ταυτόχρονα «μέσα σε όλα». Και στις εκδρομές.

Με έφεση στις τέχνες από μικρή ηλικία, ο Μέμος Μπεγνής ήταν πάντα πρώτος στις γιορτές του σχολείου και έλεγε με το δικό του τρόπο τα ποιήματα. Οι καθηγητές του μάλιστα τον αποκαλούσαν αστέρι.

The post Από τη Δούκισσα Νομικού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Παιδικές φωτογραφίες επωνύμων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα