3μερο Αγίου Πνεύματος: Γνήσιες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε top ελληνικούς προορισμούς

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς, το ξεκίνημα των καλοκαιρινών αποδράσεων. Τα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts έχουν ετοιμάσει σούπερ πακέτα και σας περιμένουν για να περάσετε ξένοιαστες αξέχαστες στιγμές!

Conte Marino Villas, ένας μικρόκοσμος εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ομορφιάς & ιδιωτικότητας

Στο ήσυχο χωριό Κοντομαρί, στον Πλατανιά Χανίων, οι αρχιτέκτοντες Αριστομένης και Γιώργος Βαρουδάκης, δημιούργησαν ένα καταφύγιο που συνδυάζει την πολυτέλεια, τις υψηλού επιπέδου

παροχές και την high end τεχνολογία με την ομορφιά της φύσης, την ηρεμία και την ιδιωτικότητα. Στόχος τους ήταν η δημιουργία boutique κατοικιών που να μπορούν να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κρητικά ήθη και έθιμα και να ζήσουν την φημισμένη κρητική φιλοξενία. Επόμενός τους στόχος να προωθήσουν τον Ελληνικό πολιτισμό οργανώνοντας στο Κοντομαρί διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις.

Γνωρίστε από κοντά ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής και φιλοξενίας, με 40% έκπτωση στις ισχύουσες τιμές.

Στη γειτονιά του Kipi Suites

Από τα ομορφότερα ορεινά ξενοδοχεία της Ελλάδας, το Kipi Suites που βρίσκεται στο γραφικό Ζαγόρι της Ηπείρου είναι μια μικρή γειτονιά που έχει δημιουργηθεί από διάφορα κτίρια, δύο αναπαλαιωμένα του 1848 και τρία καινούργια, όλα πέτρινα και χτισμένα σύμφωνα με την Ζαγορίτικη αρχιτεκτονική. Ο ιδιοκτήτης του Αλέξανδρος Καλλαντζής, έχει επιμεληθεί τα πάντα με αγάπη και μεράκι με βασικό του στόχο να σας προσφέρει εξαιρετική φιλοξενία σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο απόλυτα στην παράδοση, διαθέτοντας όμως όλες τις ανέσεις και μικρές πολυτέλειες για μια αξέχαστη διαμονή.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

3 διανυκτερεύσεις σε μια από τις υπέροχες σουίτεςΠλούσιο πρωινό2 γεύματαRafting και trekking με έμπειρο οδηγόΕπίσκεψη στο Μουσείο ΛαζαρίδηΚόστος πακέτου 245,00 € / άτομο.

Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο στο Ios Palace Hotel & Spa

Το Ios Palace Hotel & Spa αγναντεύει από ψηλά μια από τις ωραιότερες παραλίες της γραφικής Ίου αλλά και όλων των Κυκλάδων, τον Μυλοπότα. Ιδανική επιλογή στην Χώρα, απευθύνεται σε όσους αναζητούν διακριτική πολυτέλεια, υψηλού επιπέδου παροχές και φιλόξενο περιβάλλον. Θα χαλαρώσετε στην όμορφη πισίνα του, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο και θα αφήσετε πίσω σας κάθε έγνοια στο υπέροχο spa του. Ζήστε την εμπειρία του μοναδικού αυτού ξενοδοχείου με special rates που ξεκινούν από 64€ ανά διανυκτέρευση.

Περιηγηθείτε στις μοναδικές προσφορές κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα