Η Μπαρτσελόνα ανανεώνει ρόστερ – Όλο το μετεγγραφικό παζάρι των Καταλανών

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League και την απώλεια του πρωταθλήματος της Ισπανίας θα προβούν σε αρκετές αλλαγές, σε ό, τι αφορά το ρόστερ...

Οι διοικούντες της ισπανικής ομάδας, έχουν ξεκινήσει να κάνουν ήδη αλλαγές, με πρώτη και καλύτερη αυτή του προπονητή, καθ'ότι τη νέα

σεζόν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» θα κάθεται ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα στο ρόστερ έχουν γίνει δυο προσθήκες, όπως αυτή του Τερ Στέγκεν και του Χαλίλχοβιτς. Οι άνθρωποι της ομάδας από την Καταλονία δεν θέλουν να βασιστούν μόνο στον Τερ Στέγκεν και έχουν στο στόχαστρο τους τον Γάλλο διεθνή, Λιορίς, ο οποίος αγωνίζεται στην Τότεναμ και προορίζεται για βασικός.

Το κέντρο της άμυνας, ωστόσο, είναι το μελανό σημείο της Μπαρτελόνα καθώς εκεί έχει πραγματικό πρόβλημα, ύστερα από την αποχώρηση του Κάρλες Πουγιόλ και τους τραυματισμούς του Ζεράρδ Πικέ. Οι Καταλανοί έχουν ως πρώτη επιλογή τον Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν και ως... plan b, τον Μιράντα της Ατλέτικο. Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τον πρώτο ναυαγήσουν, τότε θα ασχοληθούν με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό της Ατλέτικο.

Στην επίθεση, οι «μπλαουγκράνα» έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Γιορέντε, της Γιουβέντους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έχει να αγωνιστεί με κλασικό φορ περιοχής από την εποχή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπου δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς οδήγησε τον Σουηδό στην έξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα