Τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί η Charlize Theron;

Όταν σκεφτόμαστε τη Charlize Theron, μας έρχεται αβίαστα στο μυαλό η αψεγάδιαστη ομορφιά της. Παρόλα αυτά η πανέμορφη Νοτιοαφρικάνα ηθοποιός δεν διστάζει να μεταμορφωθεί στην κυριολεξία για τους ρόλους της. Ποιος δεν θυμάται την απίστευτη ερμηνεία και παραμόρφωση της στην ταινία “Monster”; Εκτός όμως, από ένα υπέροχο πρόσωπο, διαθέτει και ένα σώμα με απίστευτες αναλογίες. Ποια είναι τα μυστικά της; Πώς καταφέρνει να διατηρεί αυτό το σώμα;

Όπως αναφέρει η ηθοποιός η γυμναστική αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή της και προτιμάει τις ασκήσεις cardio (αερόβιες ή καρδιαγγειακές). Για κάθε μία από αυτές τις ασκήσεις, εκτελεί 2 σετ των 12-15 επαναλήψεων. Διαβάστε παρακάτω όλο το πρόγραμμα των ασκήσεων που διεκπεραιώνει η Charlize Theron σε καθημερινή βάση.

Jump Rope: Ξεκινάει με 5 λεπτά σχοινάκι για να ζεσταθεί και ταυτόχρονα να χάσει λίπος.

Bench Step-Up: Χρησιμοποιεί αλτήρες (5 -15 κιλά) και στέκεται στο ένα πόδι πάνω σε έναν step, εναλλάσσοντας τα πόδια με γρήγορο ρυθμό.

Push-Ups on Bench: Αυτή η άσκηση είναι το παραδοσιακό push-up, αλλά η Charlize χρησιμοποιεί το step. Ευθυγραμμίζει πλάτη, λαιμό, γοφούς και πόδια και κάνει τα κλασσικά push-ups.

Dumbbell Deadlift: Κάνει άρσεις κρατώντας αλτήρες στο κάθε χέρι, ώστε να δυναμώσει τους τετρακέφαλους, τα ισχία και την πλάτη. Πιάνει τα βαράκια και ταυτόχρονα κάνει καθίσματα.

Σανίδα: Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη συγκεκριμένη άσκηση. Ουσιαστικά η γνωστή ηθοποιός ξαπλώνει και στηρίζει το σώμα της στους πήχεις σε γωνία 90 μοιρών. Ύστερα σηκώνει τον κορμό και στηρίζει τις άκρες των δαχτύλων των ποδιών της. Ο κορμός πρέπει να σχηματίζει ευθεία από τους ώμους μέχρι τους αστραγάλους. Κάθεται σε αυτή τη θέση για ένα λεπτό.

Keywords
Αναζητήσεις
coffee station: ο αναγκαίος σταθμός στην
Τυχαία Θέματα