Τα μηνιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/01/2016 – 31/01/2016

16:02 2/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/01 – 31/01/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23/1 στον Τοξότη αποτελεί την εξωστρεφή διάσταση αυτής της περιόδου – συναντήσεις, συζητήσεις, βόλτες, κόσμος, ραντεβού, μετακινήσεις, ίσως ένα ταξίδι, σπουδές ναι, επαγγελματικές επαφές ναι, μερικές στιγμές έκλαμψης («αυτή είναι λοιπόν η απάντηση!», κάποιες σκέψεις για το παρά κάτω της ζωής σου, μια ξεκάθαρη αίσθηση

για τις σχέσεις και τους ανθρώπους γύρω σου. Όταν ωστόσο ο Άρης περνάει στον Σκορπιό (3/1) η αίσθηση ελευθερίας και αποστασιοποίησης υποχωρούν από την επιθυμία για έντονα αισθήματα, πάθος, ένταση και εγγύτητα – η σεξουαλικότητα επίσης μπαίνει με φόρα στη σκηνή ζητώντας ικανοποίηση.

Επίσης το οικονομικό γίνεται θέμα και μάλιστα δυσάρεστο εφόσον δημιουργεί τριβές μέσα στο ζευγάρι ή στις οικονομικές σου δοσοληψίες. Αν ισχύει η φήμη που σε θέλει γενναιόδωρο ή «σπάταλο» για κάποιους τότε πρέπει να βάλεις για λίγο καβούρια στις τσέπες σου. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπαίνεις σε μια σημαντικήπερίοδο της χρονιάς αφού ο Άρης αρχίζει τη διέλευσή του στον Σκορπιό, σε ένα σημαντικό τομέα του ηλιακού σου αστρολογικού χάρτη που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις: Τι θέλω και πώς να το ζητήσω: είτε από το/τη σύντροφό μου είτε από αυτούς που συνεργάζομαι ή εξαρτώμαι επαγγελματικά. Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι σχέσεις μου; Τι μου λείπει; Τι δεν προσφέρω; Πού είναι τα τρωτά ή ποιο είναι το δυνατό σημείο της συντροφικής μου ζωής;

Αυτή η περίοδος που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου είναι εύφλεκτη, με πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις ή και χωρισμούς, ή σε άλλες περιπτώσεις αποτελεί και εφαλτήριο μιας νέας σχέσης. Απόφυγε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να συνδιαλλαγείς ήρεμα. Έχε υπόψη σου επίσης ότι ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω (8-25/1) δεν βοηθάει ιδιαίτερα την επικοινωνία οπότε διπλά προσεκτικός/ή. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό κάνει προτεραιότητα και θέμα το τρίπτυχο Εργασία, Καθημερινότητα, Σώμα. Άρα είτε χρειάζεται να εξελίξεις, εκσυγχρονίσεις, εμπλουτίσεις την εργασιακή σου πρακτική είτε η εργασία γίνεται απαιτητικότερη με έξτρα δουλειά και πιθανούς εκνευρισμούς με από πάνω ή από δίπλα είτε αν ψάχνεις δουλειά, χρειάζεται να εντείνεις τις προσπάθειές σου ή να διορθώσεις πρακτικά αδυναμίες που έχεις διαπιστώσει στη δουλειά σου σαν ελεύθερος επαγγελματίας.
Επιπλέον χρειάζεται φροντίδα το σώμα και η υγεία σου, άσκηση, καλή διατροφή, διακοπή σε κακές καθημερινές συνήθειες. Είναι μια πρακτική περίοδος που θα σε γείωνε υπερβολικά αν δεν υπήρχε η Αφροδίτη στον Τοξότη, οπότε εντείνει την κοινωνικότητά σου, διευκολύνει τις συντροφικές ή ερωτικές σου σχέσεις και σε κάνει καλύτερο διαπραγματευτή στις επαγγελματικές σου συναλλαγές. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η μετακίνηση του Άρη από το δύσκολο για σένα Ζυγό στον ευνοϊκό Σκορπιό σε βγάζει από το καβούκι (λειαίνει τυχόν οικογενειακά προβλήματα και τείνει να εξαφανίσει την αίσθηση αποξένωσης που πιθανόν αισθάνθηκες) για να σε σπρώξει να διασκεδάσεις, να χαρείς τη ζωή σου, να αφεθείς στην υπέροχη ελαφρότητα του είναι και, γιατί όχι, να ερωτευθείς ή να κάνεις πραγματικότητα μερικές πικάντικες φαντασιώσεις, να ξενυχτήσεις, να πιεις ένα ποτό παρά πάνω. Δεν λένε ότι, αν δεν παίξεις, πώς θα κερδίσεις; Πόνταρε παντού, λοιπόν, σε ανθρώπους, σχέδια, όνειρα.
Προσοχή ωστόσο στον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω (8-25/1)… Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όποιος θέλει να ξεπεράσει την παιδική ηλικία και να μπει στον κόσμο των ενηλίκων ως υγιής ενήλικας χρειάζεται να κλείσει τους λογαριασμούς του με τους γονείς του. Είναι παράλογο να συνεχίζεις τη ζωή σου έχοντας εσωτερικεύσει ιδέες, λόγια, προσδοκίες και επιθυμίες της μαμάς ή του μπαμπά. Αν δεν χαράξεις τη δική σου πορεία με τους δικούς σου κανόνες, στόχους και πιστεύω, δεν πας πουθενά. Βεβαίως όλοι ξέρουμε ότι αφού απομακρυνθούμε από την οικογένεια μετά από λίγο επιστρέφουμε σε αυτήν για ασφάλεια και ανακούφιση.
Ο Άρης στον Σκορπιό λοιπόν σηματοδοτεί την προσπάθεια να συμφιλιωθείς με το παρελθόν σου και να δημιουργήσεις τη δική σου «οικογένεια» ή να εξομαλύνεις τις εντάσεις που δημιουργούνται με τους δικούς σου ανθρώπους ώστε να ξαναδείτε τις σχέσεις μεταξύ σας. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτό το μήνα με τον Άρη στον Σκορπιό και τον κυβερνήτη σου Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω (8-25/1) μέτρα μέχρι το πέντε πριν μιλήσεις ή απαντήσεις σε συζητήσεις που το περιεχόμενό τους σε κινητοποιεί έντονα συναισθηματικά. Η επικοινωνία σε όλες τις διαστάσεις είναι σημαντική αυτό το μήνα, είτε αφορούν τα επαγγελματικά σου είτε τις προσωπικές σου σχέσεις ή την ερωτική σου ζωή. Σοβαρότητα, βάθος στη σκέψη και πολλές στιγμές σιωπής.

Έχε υπόψη σου ότι αδέλφια, συγγενείς ή συνεργάτες σού ρίχνουν τα μπαλάκι με τα προβλήματά τους ή πιθανόν κάποιος/α να χρειαστεί τη στήριξη και τη συμπαράστασή σου. Σε πρακτικό επίπεδο, αν σπουδάζεις είναι παραγωγική εποχή και αν δεν σπουδάζεις μήπως θα ’πρεπε να ξανακαθίσεις στα θρανία αφού σε ένα κόσμο πληροφορίας η εξειδίκευση είναι απαραίτητη; Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Άρης στον Σκορπιό (από 3/1), η Αφροδίτη στον Τοξότη (μέχρι 23/1) και ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω (8-25/1). Οι παρενέργειες του Ερμή στον Αιγόκερω ίσως σε ακουμπήσουν περισσότερο αφού ο Ερμής βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού αστρολογικού σου χάρτη. Ίσως χρειαστεί να ξαναδείς πού βρίσκεσαι επαγγελματικά και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές, να διορθώσεις, να ξανασκεφθείς την πορεία σου. Ζητήματα που ανακύπτουν στην οικογένεια, στις σχέσεις σου ή στη δουλειά σου πιθανόν να σε καλούν να επανεκτιμήσεις την πραγματικότητά τους.

Δεν είναι εποχή ωστόσο για λύσεις ή αποφάσεις: σκέψου, διαπίστωσε, συζήτησε, διαφώνησε, άκου αλλά μη φτάνεις σε οριστικά συμπεράσματα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η άφιξη του Άρη στο ζώδιό σου είναι ένα νέο καταρχάς καλό αφού τερματίζει μια περίοδο που για κάποιους Σκορπιούς σήμαινε απομόνωση και εσωτερική ανησυχία, για κάποιους άλλους εργασιακή ένταση, έξτρα δουλειά ή αναποδιές που στράβωναν την καθημερινότητα ή απλώς διαστήματα ανεξήγητης κακοκεφιάς ή προβλημάτων που εμφανιζόντουσαν στη μέση του πουθενά. Τώρα έχεις τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ενέργεια να στραφείς προς τον κόσμο κυνηγώντας στόχους, επιθυμίες και θέλω σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι με δύο λόγια εποχή δράσης, έχοντας ωστόσο υπόψη ότι με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω (8-25/1) δεν ξεκινάς κάτι σημαντικό ή καθοριστικό και ότι υπάρχουν πιθανές αναβολές, καθυστερήσεις και πρακτικές εκκρεμότητες στο δρόμο σου. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτό το μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου (έως 23/1): δηλαδή εκπέμπεις καλή διάθεση και γοητεία, αρέσεις στους άλλους, η ερωτική επιθυμία ενεργοποιείται, ελκύεις, μπορείς να πείσεις και επιπλέον μπορείς να είσαι η καλύτερη παρέα. Από την άλλη η δυσάρεστη παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε ρίχνει κάποιες στιγμές σε μια μαύρη τρύπα άγχους, αυτολύπησης, ενοχών και τύψεων για περασμένες λάθος επιλογές σου, ή για ό,τι θεωρείς τώρα ότι έπρεπε να κάνεις αλλά δεν έκανες.
Από τη μια λοιπόν υπάρχει φως και ζωή που σε τραβάνε στον κόσμο όμορφο/η, δυνατό/ή και αξιολάτρευτο/η και από την άλλη η εργασιακή πραγματικότητα και οι εσωτερικές σου ανησυχίες σε πιέζουν. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κάποιοι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι τόσο απορροφημένοι με τις συνέπειες των διελεύσεων του Πλούτωνα και του Ουρανού που τελευταία τους άλλαξαν ή και τους αλλάζουν τις ζωές εκ βάθρων άλλοτε με δυσκολίες και αντιξοότητες προς το καλύτερο και άλλοτε άτσαλα και επώδυνα σε πτώση, που δεν παρατηρούν τις λιγότερο εντυπωσιακές μεταβολές που υπάρχουν κάθε τόσο – και δικαιολογημένα.
Με την Αφροδίτη ωστόσο στον Τοξότη όλοι οι Αιγόκεροι σταδιακά αισθάνονται την ανάγκη ή μάλλον την επιθυμία να εξαφανιστούν σε ένα νησί, σε μια μακρινή πόλη, κάπου τέλος πάντων που η πραγματικότητα δεν θα τους χτυπάει την πόρτα καθημερινά ζητώντας τους να τρέξουν, να αποφασίσουν, να υπερπηδήσουν εμπόδια, να επιβιώσουν. Ο Άρης στον Σκορπιό πάντως σου λέει ότι έχεις καλούς φίλους και σημαντικούς συμμάχους που σε βοηθάνε, σε υποστηρίζουν, σε ξεμπλέκουν. Κι έναν άνθρωπο που σε αγαπάει ή που έρχεται για να σε αγαπήσει. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από τις 3/1 και μέχρι τις 6 Μαρτίου η προσοχή και η ενέργειά σου έχουν σαν επίκεντρο την επαγγελματική σου ζωή ή από σπόντα και την προσωπική/οικογενειακή σου ζωή. Οι επαγγελματικές σου κινήσεις παρακολουθούνται και από αυτούς που διακρίνουν τον επαγγελματισμό σου και αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου και από τους άλλους που προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιές κάθε τόσο. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι όμως είναι ότι έρχονται νέες ευκαιρίες που κουμπώνουν περισσότερο με τις ιδέες και τα πιστεύω σου, ότι αναλαμβάνεις ευθύνες και ότι αν ανήκεις στους φιλόδοξους το κύμα σε σπρώχνει προς μια καινούργια ακτή.
Όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά στις επαγγελματικές σου συνεργασίες όσο κρατιέσαι μακριά από παιχνίδια εξουσίας που χρειάζονται δύο για να παιχτούν. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με τον Άρη στον Σκορπιό, τον Δία στην Παρθένο, την Αφροδίτη (μέχρι τις 23/1) στον Τοξότη θα μπορούσε να είναι ένας ενδιαφέρων μήνας, αν δεν υπήρχε το αγκάθι του ανάδρομου στον Αιγόκερω (8-25/1) που ναι μεν δεν σε επηρεάζει άμεσα αλλά ανακόπτει τη δράση και τα γεγονότα με καθυστερήσεις, αναβολές και εκνευρισμούς. Φυσικά υπάρχει πάντα και ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας εδώ στο ζώδιό σου, που ο πρώτος σε πιέζει για δέσμευση, με ευθύνες και καθήκοντα και δύσκολες αποφάσεις ζωής, και ο δεύτερος σε φέρνει αντιμέτωπο με το ρεαλισμό τη στιγμή που ονειρεύεσαι ή έχεις αφεθεί στις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες.
Πρακτικά είναι ένας μήνας εξωστρέφειας και κοινωνικότητας. Αν οι απόψεις σου χρειάζονται ξεσκόνισμα κάν’ το. Άλλαξε, διόρθωσε, εξέλιξε σπουδές, επιλογές και εκπαιδευτικά σχέδια. Αν ταξίδια, διαφημιστικές εκστρατείες, μετακινήσεις κάθε είδους χρειάζονται αλλαγή ημερομηνίας για να κολλήσουν καλύτερα ανάβαλέ τα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, αρης, άφιξη, εκκρεμότητες, φως, επηρεάζει, δραση, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξτρα, επιθυμιες, αφροδιτη, διατροφη, δουλεια, εργασια, θεμα, νησι, ονειρα, παιχνιδια, περιοδος, υγεια, φως, άφιξη, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, γοητεια, γονεις, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επρεπε, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιης, ιδεες, ηλικια, ισχυει, θυμασαι, ηρεμα, κυμα, κρονος, λαθος, λογια, μαμας, μακρια, μπορεις, ξεσκονισμα, παντα, οικογενεια, παθος, ποσειδωνας, προβληματα, πορτα, ραντεβου, σεξουαλικοτητα, συνεχεια, σκεψεις, σωμα, σχεδια, ταξιδια, φυσικα, φημη, φορα, ψευδαισθησεις, ακου, ασφαλεια, class, για σενα, ιδιαιτερα, ποτο, σκηνη, single, ταξιδι, τοξοτη, υπεροχη, βεβαιως, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα