Aυτά είναι τα καλύτερα υπνοδωμάτια της χρονιάς!

09:01 2/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

H ανασκόπηση για το σπίτι συνεχίζεται και η σημερινή μέρα εστιάζει στα υπνοδωμάτια εμπνευσμένα από τους πιο γνωστούς διακοσμητές τα οποία ξεχώρισαν για την αισθητική και τον συνδυασμό όλων των χαρακτηριστικών trends της χρονιάς. Ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού, διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και το ύφος του κάθε σπιτιού, με ανατρεπτικό design, τεχνοτροπίες και mix & Match decor κάτι το οποίο προβλέπεται να επικρατήσει και φέτος στην ανανεωμένη του μορφή. Μία σύντομη ματιά σε όλα όσα ξεχώρισαν θα δώσει μία σφαιρική εικόνα και

πολλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε στα δικά σας.

1 ΑΠΟ 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Amber Road

Ζεστές αποχρώσεις «αγκαλιάζουν» το χώρο. Μοντέρνα φωτιστικά, πίνακες ζωγραφικής και εκλεκτά αντικείμενα χαρίζουν καλλιτεχνική αύρα σε ένα ιδιαίτερο master bedroom.

Δείτε περισσότερα Galleries Angie Hranowsky

Χαρακτηριστική περίπτωση με mix & match decor. Το vintage κρεβάτι συνδυάζεται με μοντέρνο side table και ένα φωτιστικό με funky χρώμα. Τα wall hangings παραμένουν μία καλή ιδέα για να διακοσμήσετε τον τοίχο.

Δείτε περισσότερα Galleries 2Β.Group

Σοφιστικέ ύφος, πρακτικότητα και ήρεμα χρώματα επικρατούν. Μία χτιστή βιβλιοθήκη χαρίζει στιλ και συγχρόνως δεν καταλαμβάνει το χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries Bek Sheppard

Φέτος οι παστέλ αποχρώσεις αγαπήθηκαν όσο ποτέ και συνδυάστηκαν εξαιρετικά με cooper λεπτομέρειες στα φωτιστικά και τα βοηθητικά έπιπλα. Η τεχνοτροπία στον τοίχο με τα γεωμετρικά μοτίβα κατέκτησε μία θέση στα πιο hot trends της χρονιάς.

Δείτε περισσότερα Galleries COULEUR LOCALE

Η διακόσμηση που παραπέμπει σε Loft είναι από τις πιο «δυνατές» και αυτό γιατί ο διαχρονικός της χαρακτήρας πρόκειται να την κρατήσει και φέτος στην επικαιρότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries Fantastic Frank

Το simple decor με έμφαση στο λευκό είναι μία all time classic επιλογή, κυρίως σε περίπτωση που ο χώρος είναι περιορισμένος.

Δείτε περισσότερα Galleries inside out

Μοντέρνο, artistic και με funky χρώματα το δωμάτιο αποκτά περισσότερο χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries karen akers

Το μαροκινό στιλ κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις και συνδυάστηκε με ξύλινα μοντέρνα και rustic έπιπλα.

Δείτε περισσότερα Galleries Marianne Tiegen

Ακόμα μία περίπτωση υπνοδωματίου με mix 7 match decor που «μπλέκει», το ρομαντικό με το μοντέρνο στιλ συνδυάζοντας animal print χαλί και ένα industrial φωτιστικό με vintage πολυέλαιο, αιώρα και oversized καθρέφτη.

Δείτε περισσότερα Galleries michael del piero

To νεοκλασικό design βρίσκεται σε έξαρση. Τα έπιπλα τοποθετούνται σε απόλυτη συμμετρία με πυρήνα του το τραπέζι που βρίσκεται στην ίδια νοητή γραμμή με το τζάκι τον πίνακα ζωγραφικής και το φωτιστικό. Τα έπιπλα μαρτυρούν τον vintage χαρακτήρα τους.

Δείτε περισσότερα Galleries New Design project

Το Industrial decor σε έντονο μπλε φόντο συνέθεσε μοναδικούς χώρους, κάτι που πιθανότατα να συναντήσουμε και φέτος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι ξύλινες επενδύσεις είναι σίγουρα μία τάση που ξεχώρισε φέτος. H minimal λογική, η φυσική απόχρωση του ξύλου και η έντονη γεωμετρία εκπέμπουν πολυτέλεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το αγαπημένο boho decor συνθέτει χαρούμενους χώρους γεμάτους ζωντάνια και νεανικότητα. Φέτος αγαπήθηκε πολύ και δύσκολα θα φύγει από την λίστα των trends.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: 2015, trends, υπνοδωμάτια

Keywords
Τυχαία Θέματα