Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και...

15:43 2/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜανωλίδου - ΓεωργιάδηςΕγκλωβίστηκαν στα χιόνια και... Σάββατο, Ιανουάριος 2, 2016 - 15:30

Εχασαν το ρεβεγιόν λόγω της κακοκαιρίας! Η έλευση του χιονιά ματαίωσε τα σχέδια του Αδωνη Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου για την τελευταία μέρα του 2015. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η μαέστρος-παρουσιάστρια είχαν προγραμματίσει να περάσουν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς εκτός Αθηνών.

Ομως,

η πρώτη σοβαρή επέλαση του χιονιά στην Ελλάδα ανέτρεψε τα σχέδιά τους. Στις 31 Δεκεμβρίου εκατοντάδες οχήματα ακινητοποιήθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στις Ράχες της Φθιώτιδας, όταν στο 260ό χιλιόμετρο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, δίπλωσαν δύο νταλίκες λόγω της ολισθηρότητας του παγωμένου δρόμου.

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους οδηγούς ήταν και ο Αδωνις με την Ευγενία, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους μέσα από τα social media ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από το χιονισμένο τοπίο και τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Μάλιστα ο βουλευτής της Ν.Δ. τα έβαλε με την Τροχαία. «Εύγε!» σχολίασε ειρωνικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κάνοντας γνωστό ότι ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν σταματημένοι δύο ώρες μέσα στα χιόνια και το κρύο.

«Ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα. Τόσο πολύ, που αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα και να ακυρώσουμε την πρωτοχρονιάτικη βραδιά που είχαμε κανονίσει εκτός Αθηνών» δήλωσε με τη σειρά της σε γνωστό site η Ευγενία Μανωλίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα