Τα λουλούδια πρωταγωνιστούν στην καρδιά…του Φθινοπώρου

Μην σας κάνει καθόλου εντύπωση!

Με άκρως λουλουδάτη διάθεση σχεδιαστές και fashionistas υποδέχτηκαν το φθινόπωρο με τα floral μοτίβα να εμφανίζονται σε πολλές εκδοχές και χρώματα! Μια τάση που μας επιτρέπει χωρίς κανένα δισταγμό να κρατήσουμε στην άκρη της fall γκαρνταρόμπας τα διάφορα, μεταβατικά floral κομμάτια του καλοκαιριού εμπλουτίζοντας τα με τα απαραίτητα πανωφόρια ή knit κομμάτια ή μποτάκια όπως θα μας το επιβάλλει ο καιρός.

Το σκουρόχρωμο φόντο σε ένα λουλουδάτο φόρεμα ή φούστα είναι σαφέστατα μία πιο εύκολη επιλογή ακόμη και για τις πιο διστακτικές χωρίς βέβαια να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τους λατρεμένους ανοιχτόχρωμους τόνους. Δοκιμάστε να αναμείξετε τα λουλούδια -μικροσκοπικά ή oversized- με τα υπόλοιπα μοτίβα της φθινοπωρινής παλέτας βάζοντας ένα extra bonus στα λαχούρια στο όνομα του μποέμ lifestyle που θα κυριαρχήσει και φέτος.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το σκουρόχρωμο φόντο σε ένα λουλουδάτο φόρεμα ή φούστα είναι σαφέστατα μία πιο εύκολη επιλογή ακόμη και για τις πιο διστακτικές χωρίς βέβαια να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τους λατρεμένους ανοιχτόχρωμους τόνους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Chic & stylish για μία επίσημη φθινοπωρινή περίσταση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μην διστάσετε να επενδύσετε σε ένα λουλουδάτο, φθινοπωρινό, μακρυμάνικο φόρεμα με ανοιχτόχρωμο φόντο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μποτάκια και το κατάλληλο μπλουζάκι από μέσα τοποθετούν το λουλουδάτο φόρεμά σας στο φθινοπωρινό κλίμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα λουλούδια χωρίς δισταγμό στο office look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Do it: Συνδυάστε το floral φόρεμα με τα brogues!

Δείτε περισσότερα Galleries

Με άκρως λουλουδάτη διάθεση οι fashionistas υποδέχτηκαν το φθινόπωρο με τα floral μοτίβα να εμφανίζονται σε πολλές εκδοχές και χρώματα!

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ασπρόμαυρη εκδοχή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κρατήστε στην άκρη της fall γκαρνταρόμπας τα διάφορα, μεταβατικά floral κομμάτια του καλοκαιριού εμπλουτίζοντας τα με τα απαραίτητα πανωφόρια ή knit τοπ όπως θα μας το επιβάλλει ο καιρός.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε τα χειμωνιάτικα μποτάκια κι είστε έτοιμες στην καρδιά του φθινοπώρου γεμάτες ανοιξιάτικη διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fall style, fashionistas, floral, knit, λαχούρια, λουλούδια, μποτάκια, πανωφόρι, σχεδιαστές

Keywords
Τυχαία Θέματα