Τα λαμπερά star beauty looks της εβδομάδας

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα και δεν θα μπορούσαμε να μην σκεφτούμε το beauty look του ρεβεγιόν. Επιβάλλεται να είναι λαμπερό, ωστόσο η καθεμία έχει το δικό της τρόπο για να το υποστηρίξει. Κι αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό από τις διάσημες κυρίες, οι οποίες αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν σε πρεμιέρες και σε επίσημα events και φυσικά έδωσαν τις δικές τους προτάσεις για ένα glam xmas

beauty look.

Με μία γρήγορη ανασκόπηση, το μακιγιάζ έχει δύο βασικές όψεις: Natural-freshy ή retro-glam. Κόκκινα χείλη ή σε nude αποχρώσεις με τα μάτια να τονίζονται αναλόγως, χωρίς να είναι όμως πολύ έντονα ή υπερβολικά. Το hairlook έχει πολλές επιλογές με ανατρεπτικά updos, κομψά σινιόν και sexy loose waves να κυριαρχούν στη λίστα των επιλογών για ένα xmas hairstyle.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Sofia Vergara

Η Sofia Vergara μας δίνει το απόλυτο, λαμπερό beauty look για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με τα κόκκινα χείλη να έχουν τον πρώτο λόγο.

Δείτε περισσότερα Galleries Maria Menounos

Ένα κομψό σινιόν βρίσκεται πάντα στις επιλογές για ένα επίσημο hairlook. Συνδυάστε το με ένα earthy makeup, όπως η Maria Menounos.

Δείτε περισσότερα Galleries Jaime King

Με έμπνευση από το χειμερινό catwalk Prada, η Jaime King κάνει τη δική της πιο extreme πρόταση για ένα διαφορετικό, γιορτινό hairlook.

Δείτε περισσότερα Galleries Kendall Jenner

Tα loose waves είναι μία από τις πιο safe επιλογές και πάντα γοητευτικά. Ταιριάζουν με έντονα χείλη αλλά και με natural μακιγιάζ όπως το συνδύασε η Kendall.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Lawrence

Η Jennifer Lawrence με ένα ιδιαίτερο eye makeup. Παρατηρείστε τη γραμμή του eyeliner και αν σας «πιάνουν» τα χέρια τολμήστε το!

Δείτε περισσότερα Galleries Mariah Carey

Sexy & glamorous beauty look από την Mariah Carey για ένα απόλυτα γιορτινό και άκρως θηλυκό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Catherine Zeta-Jones

Η Catherine Zeta-Jones έχει ένα δικό της τρόπο να είναι λαμπερή χωρίς να κάνει υπερβολές. Αν σας αρέσει το look της, τότε δώστε έμφαση στη βάση για να πετύχετε ένα λαμπερό πρόσωπο και τονίστε ελαφρώς τα μάτια και τα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, hairstyle, natural makeup look, retro beauty look, xmas beauty look, γιορτινό μακιγιάζ, κόκκινα χείλη, μακιγιάζ, Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα