Gisele Bundchen: Τι τρώει η βασίλισσα της πασαρέλας

Η Gisele Bundchen είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ως αποτέλεσμα να γίνει δισεκατομμυριούχος μέσα από τη δουλειά της. Έχει συνεργαστεί με Vouge, Versace, Givenchy, Salvatore Ferragamo και δεν είναι τυχαίο που το όνομα της είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Όταν υπέγραψε να γίνει άγγελος της Victoria Secret,

η σύμβασή της έσπασε όλα τα ρεκόρ. Επίσης, έχει ψηφιστεί από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο με τα πιο σέξι πόδια. Όμως, πέρα από όλα αυτά η Gisele είναι επίσης μητέρα δυο παιδιών, με μόλις μερικούς μήνες διαφορά ανάμεσα από τους δυο τοκετούς. Ωστόσο ακόμα και όταν ήταν έγκυος το σώμα της παρέμενε αψεγάδιαστο και έτσι έμεινε και μετά από τα δυο εγκυμοσύνες.

Αν αναρωτιέστε με ποιο τρόπο το γνωστό μοντέλο διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα, τότε το μυστικό της είναι η διατήρηση της ισορροπίας σε όλους τους τομείς της ζωής της. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της, γι αυτό και προσπαθεί να μη στερείτε τίποτα. Θα φάει ότι ποθεί αλλά με μέτρο και έλεγχο, χωρίς να υποκύπτει στην υπερκατανάλωση. Είναι από τα λίγα μοντέλα που δεν έχει αποβάλει τους υδατάνθρακες από τη διατροφή της, γνωρίζοντας τη σημασία τους στη διοχέτευση ενέργειας στο σώμα. Παρόλο που δεν στερείται τίποτα, έχει μάθει να καταλαβαίνει τις ανάγκες του σώματος της και είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής. Στο διατροφικό της πλάνο δεν λείπουν ποτέ τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα οργανικά φρούτα και λαχανικά, τα αυγά και πολλά χόρτα. Αγαπάει επίσης, το αβοκάντο και μπορεί να φάει ένα ολόκληρο με μια φέτα ψωμί. Ένα άλλο αγαπημένο πιάτο της Gisele είναι η κινόα, την οποία θα φάει με άγριο σολομό, συνοδεύοντας τη με μια πραγματικά μεγάλη σαλάτα με πολλά χόρτα. Και εάν έχει επιθυμία για γλυκό, θα προτιμήσει ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα.

Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο πιστεύει ότι είναι λάθος οι άνθρωποι να λιμοκτονούνε, αντ αυτού το μυστικό μιας επιτυχημένης διατροφής είναι τα μικρά και υγιεινά γεύματα. Και μην ξεχνάτε ότι για να αποκτήσετε γυμνασμένο σώμα, χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Όπως τονίζει και η Gisele, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, ούτε και ένα γυμνασμένο σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα