Τα Marks & Spencer καλωσόρισαν την Άνοιξη με ένα εντυπωσιακό fashion show

Το Jenny.gr βρέθηκε στο αέρινο & κατάλευκο σκηνικό όπου τα M&S παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014.

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, τα Marks & Spencer υποδέχθηκαν τη νέα σεζόν με ένα μοναδικό fashion

show, το οποίο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν fashion editors από τα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά, fashion bloggers, αλλά και επώνυμοι που εντυπωσιάστηκαν με τη νέα συλλογή των M&S για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014.

Η αίθουσα Δ7 της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων μετατράπηκε στο “The M&S White Box”, όπου η μόδα συναντήθηκε με την υψηλή αισθητική δίνοντας το έναυσμα για την πιο κομψή ανοιξιάτικη σεζόν.

Με βασικό χαρακτηριστικό της την ποιότητα & τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, η νέα συλλογή στρέφεται σε μια μίνιμαλ κομψότητα με αστικές αναφορές. Οι total white εμφανίσεις με αθλητικές επιρροές αποτελούν τάση-κλειδί για τη σεζόν, ενώ ο συνδυασμός έντονων χρωμάτων και διαφορετικών υφών προσδίδουν ενδιαφέρον σε ένα all day look. Οι αθεράπευτα ρομαντικές, από την άλλη πλευρά, θα λατρέψουν τις floral λεπτομέρειες σε παλ χρώματα, που συνδυάζονται με μεταλλικές λάμψεις στα αξεσουάρ για ένα άκρως γοητευτικό & ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε ο Γιάννης Μαρκετάκης & η ομάδα του, δίνοντας το απαραίτητο χρώμα & λάμψη στα looks των μοντέλων, ενώ οι φετινοί μαθητές του Fashion Workshop by Vicky Kaya, μέσα από την εμπειρία τους, βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του fashion show.

Ανάμεσα στους επωνύμους που παρακολούθησαν το fashion show των M&S ήταν η Βίκυ Καγιά, με ένα εντυπωσιακό ανδρόγυνο outfit σε άσπρο & μαύρο από τη νέα συλλογή των M&S. Εκεί ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά και η Νάντια Μπουλέ, γοητευτική στη μαύρη ολόσωμη φόρμα των M&S. Το παρόν έδωσε και ο Ορέστης Τζιόβας, φορώντας πουκάμισο & παντελόνι από την ανδρική συλλογή των M&S. Τέλος, το πανέμορφο μοντέλο Έσθερ Μαστρόγιαννη περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας τα μίνιμαλ αλλά άκρως θηλυκά looks των M&S.

1 από 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό fashion show.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με την Ελίνα Σταθοπούλου, Head of Marketing των M&S & την Κέλλυ Τσελέπη, External Communication & CRM Specialist των M&S.

Η Νάντια Μπουλέ γοητευτική στην ολόσωμη μαύρη φόρμα από την καινούρια συλλογή των M&S για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014.

Η Έλενα Μπάλτζογλου, Internal Communication Specialist των M&S με τον Ορέστη Τζιόβα.

Η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά με ανδρογυνο outfit M&S.

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Έσθερ Μαστρογιάννη & Γιάννης Μαρκετάκης, που επιμελήθηκε και το make up & τα μαλλιά των μοντέλων.

Η διάθεση των καλεσμένων απογειώθηκε στο cocktail party που ακολούθησε μετά το fashion show.

Τα μοντέλα του show.

Fashion editors, bloggers και άνθρωποι των media γέμισαν το “The M&S White Box” που στήθηκε στο βιομηχανικό χώρο της Τεχνόπολις.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα