Το νέο κατάστημα του Karl Lagerfeld στο Λονδίνο

Άνοιξε εχθές τις πόρτες του!

Το Βρετανικό κατάστημα του σχεδιαστή Karl Lagerfeld άνοιξε χθες στην διάσημη Regent Street και ανάμεσα από τα καταστήματα ρούχων J. Crew και Tommy Hilfiger.
Ο σχεδιασμός του καταστήματος διήρκεσε 6 ολόκληρους μήνες. Ο σχεδιαστής επέλεξε σαν σημείο εστίασης της αρχιτεκτονικής, την τεχνολογία. Ήθελε να υπάρχει μία αλληλεπίδραση των προϊόντων με τους πελάτες. Με άλλα λόγια οι πελάτες του καταστήματος

μπορούν να υπογράψουν ένα ψηφιακό βιβλίο επισκεπτών, στα δοκιμαστήρια υπάρχουν διαθέσιμα iPads, όπου οι πελάτες μπορούν να ανεβάσουν εικόνες του εαυτού τους με καινούργια ρούχα της σειράς Lagerfeld, στα προφίλ τους, στα social media.
Η διακόσμηση έχει ως πρωταγωνιστικό χρώμα το μαύρο φυσικά, ενώ σε διάφορα σημεία δημιουργούνται χρωματικές αντιθέσεις με λευκές τοιχογραφίες του σχεδιαστή. Καθαρές γραμμές και επιφάνειες, βελούδινοι καναπέδες με μαξιλάρια που απεικονίζουν το πρόσωπο του Karl, minimal καθρέφτες και φυσικά οι υπέροχες δημιουργίες του σχεδιαστή είναι το design που θα συναντήσετε στο κατάστημα.

1 από 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Με υπογραφή Karl.

Διάσημα βιβλία για την ιστορία του οίκου Chanel.

Υπάρχει και η ανδρική συλλογή.

Η μινιατούρα του σχεδιαστή!

< >
Photo Credit: Vogue

Keywords
Τυχαία Θέματα