Τα 8+1 Hollywood moments της εβδομάδας

17:53 5/4/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Οι σταρ σε δράση!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Jessica Chastain

29/3, Λονδίνο

Φορώντας Oscar de la Renta η Jessica Chastain εμφανίστηκε στην ετήσια τελετή απονομής των Jameson Empire Awards στο Grosvenor House του Λονδίνου -και φυσικά, πόζαρε για selfies.

Δείτε περισσότερα Galleries Charlize Theron

31/3, Παρίσι

Με φόρεμα

Dior η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας Dark Places στο Cinema Gaumont Capucine στο Παρίσι.

Δείτε περισσότερα Galleries Helen Mirren - Katie Holmes

30/3, Νέα Υόρκη

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους Woman In Gold στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η Helen Mirren επέλεξε φόρεμα Badgley Mischka και η Katie Holmes φόρεμα Zac Posen.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Garner

3/4, Λος Άντζελες

Η Jennifer Garner πόζαρε με τον Mickey Mouse στην Disneyland, όπου βρέθηκε την Παρασκευή με την οικογένεια και φίλους τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

1/4, Λος Άντζελες

Η Heidi Klum και οι γιοι της Henry και Johan Samuel παρακολούθησαν (!) τον αγώνα των Lakers απέναντι στους New Orleans Pelicans στο Staples Center στο Downtown Los Angeles/

Δείτε περισσότερα Galleries David Beckham

2/4, Μπρέντγουντ

Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής κατά την έξοδό του από το γυμναστήριο Soul Cycle στο Μπρέντγουντ. O David Beckham εδώ και αρκετές εβδομάδες βρίσκεται στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Δείτε περισσότερα Galleries Miley Cyrus

2/4, Λος Άντζελες

Πεζοπορία κοντά στο σπίτι της στο Λος Άντζελες έκανε η 22χρονη Miley Cyrus πριν από λίγες ημέρες, ενώ αμέσως μετά απαθανατίστηκε με τον σύντροφό της Patrick Schwarzenegger δίνοντας τέλος στις φήμες χωρισμού τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Liv Tyler

2/4, Νέα Υόρκη

Εκτός Νέας Υόρκης θα περάσουν το Πάσχα η 39χρονη ηθοποιός με την οικογένειά της -εδώ απαθανατίστηκε κατά την έξοδό της από το διαμέρισμα στο Μανχάταν που μοιράζεται με τον σύντροφό της Dave Gardner. Το ζευγάρι αναχώρησε με τους γιους τους από προηγούμενους γάμους αλλά και τον νεογέννητο γιο τους Sailor Gene.

Δείτε περισσότερα Galleries Eva Longoria

2/4, Σάντα Μόνικα

Η 40χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της Jose Antonio Baston κατά την άφιξή τους στο εστιατόριο Giorgio Baldi για διπλό ραντεβού για φαγητό με την Victoria και τον David Beckham.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: David Beckham, Eva Longoria, Jessica Chastain, Miley Cyrus, pics of the week

Keywords
Τυχαία Θέματα