Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0: Βήμα παραμονής!

17:49 5/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, έφτασε στους 38 βαθμούς και έκανε άλλο ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία...

Οι επιλογές των προπονητών

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε το 4-2-3-1 για τον Πανιώνιο. Κάτω από τα δοκάρια ο Παπαδόπουλος. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αργυρόπουλος, στο αριστερό άκρο ο Τασούλης και στο κέντρο της άμυνας ο Χατζηισαΐας και ο Οικονόμου. Ανασταλτικοί μέσοι

ο Μητρόπουλος και ο Κόρμπος. Πιο μπροστά και δεξιά ο Μπουμάλ, αριστερά ο Φούντας και πίσω από τον Μπακασέτα ο Κολοβός.

Στην αντίπερα όχθη των φιλοξενούμενων ο Μάκης Χάβος επέλεξε το 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Μπρακάλι. Δεξιά ο Μπεχεράνο, αριστερά ο Γκαρσία και στο κέντρο της άμυνας ο Κούσας και ο Μαλεζάς. Αμυντικός χαφ ο Λάζαρ. Πιο μπροστά και δεξιά ο Βιγιαφάνες, αριστερά ο Κάπελ και στον άξονα ο Φωτάκης και ο Μαρτίνες. Στην επίθεση ο Μορένο.

Πολλά φάουλ, κακό θέαμα και πέναλτι που δεν δόθηκε

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους το θέαμα δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό που υπήρχε ήταν πάρα πολλά φάουλ, σκληρά μαρκαρίσματα με τον Πανιώνιο να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία, να κερδίζει περισσότερα φάουλ, αλλά να μην εκμεταλλεύεται κανένα από αυτά. Πάντως ο Πανιώνιος έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 28' όταν ο Μπρακάλι ανέτρεψε τον Μπουμάλ και ο διαιτητής δεν καταλόγισε την παράβαση.

Πιο τεχνικός ο Παναιτωλικός, δοκάρι με Μαρτίνες

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε ό, τι έχει να κάνει με την κυκλοφορία της μπάλας. Την κυκλοφορούσε με ορθόδοξο τρόπο, όμως στην τελική πάσα τα χαλούσε κάπως. Στο 40' ο Παναιτωλικός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς για να φτάσει πρώτος στο γκολ, με το σουτ του Μαρτίνες να αλλάζει πορεία από την κόντρα του Οικονόμου και να καταλήγει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Γκολ – οφσάιντ με το καλησπέρα...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους «κυανέρυθρους», με τον Κολοβό να φεύγει από αντικανονική θέση οφσάιντ, να αντιστέκεται στο μαρκάρισμα του Μπεχεράνο και να πλασάρει τον Μπρακάλι για το 1-0.

Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό και 3-0

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση μετά το γκολ του Κολοβού και στο 70' ο Λάζαρ έψαξε στα αριστερά να βρει τον Κάπελ, εκείνος κατέβασε την μπάλα, σούταρε όμως το σουτ πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ένα λεπτό αργότερα ο Πανιώνιος έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στο τρίποντο με τον Τασουλή να τροφοδοτεί τον Γιάννου και ο τελευταίος να σκοράρει. Ο Πανιώνιος δεν σταμάτησε στο 2-0 καθώς βρήκε και τρίτο γκολ με τον Κολοβό στο 84'.

The post Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0: Βήμα παραμονής! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα