Η Αμαλία Κωστοπούλου στην πρώτη της φωτογράφιση

17:53 4/4/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Το νέο τεύχος του Hope Magazine είναι αφιερωμένο στην Άνοιξη κι ότι αντιπροσωπεύει. Με τη μόδα να είναι προσανατολισμένη στη φρεσκάδα και στα χρώματα και με beauty instructions που στηρίζουν την τάση στο natural και τις εντάσεις που προσδίδουν οι φετινές παλέτες, ερχόμαστε να προτείνουμε και να εμπνεύσουμε.

H Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, πρωταγωνιστεί στην πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση αναδεικνύοντας με τον

καλύτερο τρόπο το natural fresh look.

Στο τεύχος θα βρείτε επίσης πολυσυζητημένα κι ανατρεπτικά πρόσωπα, τα πιο δυνατά fashion trends για τη νέα σεζόν καθώς και το πιο εύχρηστο λεξικό μόδας που όλες οι fashionistas θα πρέπει να γνωρίζουν.

Πρόσωπα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας εκπλήσσει ευχάριστα σε μια διαφορετική φωτογράφηση. Η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα μας μιλά για τη Γλυπτοθήκη, οδηγώντας το τεύχος σε δρόμους ανατρεπτικής πόλωσης.

Style: Η μόδα του τεύχους βγάζει μια γλυκιά ανοιξιάτικη νοσταλγία και μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι. Το updated demin και το sportive style πρωταγωνιστούν, ενώ ετοιμαζόμαστε δυναμικά για το επερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης σας παρουσιάζουμε το πιο εύχρηστο λεξικό μόδας για τη νέα σεζόν που όλες οι fashionistas θα πρέπει να γνωρίζουν.

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: http://instagram.com/jennygr

Keywords
Τυχαία Θέματα