Σωστή διατροφή = λαμπερά μαλλιά

Ανακαλύψτε τον τρόπο για να αποκτήσετε πλούσια λαμπερά μαλλιά.

Εκτός από τον καθαρισμό και την περιποίηση, η διατροφή σας παίζει σημαντικό ρόλο αν θέλετε να αποκτήσετε μεταξένια και λαμπερά μαλλιά.Βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που περιέχονται σε διάφορες τροφές θα βοηθήσουν και θα δυναμώσουν τις τρίχες των μαλλιών σας.

Αναζητήστε τροφές πλούσιες σε σίδηρο: τρόφιμα που περιέχουν σίδηρο όπως οι φακές, οι πατάτες με τη φλούδα τους, τα φυστίκια, οι ηλιόσποροι, τα στρείδια, το κρέας, το κοτόπουλο, οι

γαρίδες, και η πέστροφα είναι απαραίτητα για δυνατά μαλλιά.

Ψάρια για τον ψευδάργυρο: Τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, όπως τα καρύδια, ο σολομός, τα κάσιους, τα αμύγδαλα, και τα στρείδια, μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρόληψη της τριχόπτωσης.

Απολαύστε τα φασόλια σας και τη βιοτίνη: Τα τρόφιμα που περιέχουν βιοτίνη, όπως τα φασόλια και τα αυγά μπορούν να βοηθήσουν τα εύθραυστα μαλλιά.

Πάρτε βιταμίνη B12 σας στο πρωινό: Μια δίαιτα που περιλαμβάνει βιταμίνη Β12 θα σας χαρίσει υγιή μαλλιά. Προσπαθήστε τρώτε διάφορες τροφές μέσα στην ημέρα που περιέχουν, όπως το κοτόπουλο, τα οστρακοειδή, το γιαούρτι, το τυρί cottage, και τα αυγά.

Πείτε ναι στους υδατάνθρακες σας: Απολαύστε τους υδατάνθρακες, όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα φρούτα που είναι απαραίτητη κάθε μέρα.

Τρώτε τα λαχανικά σας και τη βιταμίνη Α: Επιλέξτε τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Α, όπως το τυρί, τα αυγά, τα καρότα, το σπανάκι, καθώς και τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C για την παραγωγή σμήγματος, που βελτιώνει με φυσικό τρόπο το σώμα σας.

Πιείτε το γάλα σας και το ασβέστιο: Τα τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο, όπως γάλα, γιαούρτι, τυρί, μπρόκολο, σουσάμι, και το σπανάκι απαιτούνται για την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορούν επίσης να περιέχουν πρωτεΐνη, η οποία βελτιώνει τα εύθραυστα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα