Πώς αντέδρασε η Katy Perry όταν της είπαν πως η καριέρα της «τελείωσε»

Είναι γεγονός ότι η διάσημη τραγουδίστρια Kate Perry απασχολούσε τελευταία τα μέσα πιο πολύ για την σχέση με τον Orlando Βloom παρά με την καριέρα της ως singer. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι συνεργάζεται με πολλούς ανθρώπους για το νέο της album και ότι έχουμε να δούμε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αγαπητή Katy έχει φανατικούς fan που την εξυψώνουν και άλλους που τις τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια.

Με αφορμή το

τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Rise«, στο videoclip η Katy φαίνεται να προσπαθεί να κρατηθεί στα πόδια της και ένας τους όχι και τόσο fan της βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει στο twitter της λέγοντας αυτό «Rise flopped and your career is over – katyperry». Η όμορφη τραγουδίστρια ανταποκρίθηκε στο συγκεκριμένο troll απατώντας «“See you at my show 2K17» στέλνοντας και ένα γλυκό emoji και αφήνοντας όλους με ανοιχτό το στόμα καθώς δεν περίμεναν πολλοί να απαντήσει έτσι.

H Katy είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην New York Times ότι απέχει ένα διάστημα από μουσικά δρώμενα γιατί ήταν σε ένα στάδιο έρευνας για την κυκλοφορία των νέων της single. Πιστεύουμε ότι είναι σε καλό δρόμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα