Οι αστρολογικές προβλέψεις της Athens Voice, για τον Οκτώβριο από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 1/10 έως 31/10/2013.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 12 Κριός

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση ούτε και μεγαλύτερη εκτίναξη της αυτοπεποίθησης από το να αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάτι δύσκολο κι όχι μόνο να τα καταφέρνεις καλά, αλλά κι ακόμα περισσότερο να κάνεις κι ένα βήμα μπροστά. Η ενθαρρυντική εισαγωγή έγινε για να περιορίσει τους δυσάρεστους συνειρμούς που έχει μια έκλειψη στο ζώδιό μας, όπως συμβαίνει τώρα με την Έκλειψη Σελήνης

στις 19/10 στον Κριό. Ναι μια έκλειψη δεν δημιουργεί κέφι και ευεξία αλλά συναισθηματική αναταραχή και ευερεθιστικότητα γεγονός που σημαίνει ότι καλό είναι να αποφύγεις συναισθηματικές αντιδράσεις, ή παρορμητικές αποφάσεις γύρω από την έκλειψη για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα.

Να θυμάσαι επίσης ότι δεν είναι καλό να επιτρέψεις να σε κυριεύσει η πρωτόγονη οργή που ώρες ώρες αισθάνεσαι όσο αγανακτισμένος/η κι αν είσαι ακόμα κι αν έχεις απόλυτο δίκιο. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 7/10 στον Τοξότη ωστόσο σηματοδοτεί την ανάγκη σου να νιώσεις ότι το νησί που ονειρεύεσαι να κατακτήσεις δεν είναι περιτριγυρισμένο από καρχαρίες, αλλά από ευφυή δελφίνια με τα οποία μπορείς να συνεννοηθείς.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα