Οι αστρολογικές προβλέψεις της Athens Voice για τον Απρίλιο από τον Γιώργο Πανόπουλο

17:06 1/4/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 1/04 έως 30/04/2014.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Είτε με την Έκλειψη Σελήνηςστον Ζυγό (15/4), είτε με τον Μεγάλο Σταυρό που γίνεται ακριβείας μέσα στον Απρίλιο, βρίσκεσαι στο μέσον μιας συμπαντικής θύελλας με σκοπό να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση της ζωής σου και να αναλάβεις δράση ή να αναγκαστείς να αντιδράσεις. Βάλε καλά στο μυαλό σου ή στο manual που έχεις για τη ζωή ότι «η αγάπη και οι στενές

σχέσεις δεν αποκλείουν τις συγκρούσεις». Ότι κάθε αντιπαράθεση δεν σημαίνει τέλος, δεν σημαίνει αγεφύρωτα ρήγματα, δεν σημαίνει πόλεμο. Βεβαίως ανήκεις στους τύπους που έλκονται από «ενδιαφέροντες» ανθρώπους μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν σύντομα ότι η συμπεριφορά τους τούς τρελαίνει. Επίσης αυτός ο μήνας μπορεί να εμπεριέχει το ενδεχόμενο ο/η σύντροφος να πηδήξει από το τρένο ή εσύ να εγκαταλείψεις το πλοίο. Εκτός από συναισθηματικό, το πλοίο μπορεί να είναι επαγγελματικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σουστο τέλος του μήνα συμπυκνώνει τα αποτελέσματα της πορείας σου από τον Οκτώβριο του 2012, που άρχισε η πίεση του Κρόνου σε βασικούς τομείς της ζωής σου όπως οι σχέσεις και η επαγγελματική σου ζωή, ώστε όπου υπήρχε δυνατότητα εξέλιξης και παγιοποίησης να προχωρήσεις και όπου δεν υπήρχε καμία προοπτική να τελειώσεις. Αυτός ο μήνας είναι ένα reality check ώστε να δεις πού βρίσκεσαι. Δες με σοβαρότητα την εργασιακή σου πραγματικότητα, πρέπει να ψαχτείς επαγγελματικά ή χρειάζεται να επιμείνεις; Μήπως να μετακινηθείς ή να δουλέψεις με όλη σου τη δύναμη για να αποδείξεις ότι δεν είσαι αναλώσιμος/η; Οι σχέσεις που σε ενδιαφέρουν σε τι σημείο βρίσκονται; Ο χωρισμός είναι μία λύση ή χρειάζεται να αντέξεις γιατί αξίζει τον κόπο να δεσμευτείς; Ή μήπως είσαι μόνος/η και χρειάζεται να αναρωτηθείς γιατί οι σχέσεις σου δεν τραβάνε; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας χρωματίζεται από μια έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό (15/4), την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο (29/4) και το Μεγάλο Τετράγωνο: Δηλαδή; Επιβάλλεται στρατιωτική πειθαρχία στη ζωή σου – λίγες κουβέντες και ξεκάθαρες, μετρημένες δηλώσεις στις προσωπικές σου σχέσεις και χαμηλές ή καθόλου προσδοκίες στα επαγγελματικά σου ή ακόμα καλύτερα τεστάρισμα της εργασιακής σου πραγματικότητας: πού βρίσκεσαι, πού θέλεις να πας, πώς θα καλυτερεύσεις την απόδοσή σου, ποιο είναι το επόμενο βήμα σου, χωρίς φυσικά να κάνεις καμία σοβαρή επαγγελματική κίνηση αλλαγής αυτό το μήνα.

Επίσης ο τομέας που συμβολίζειτις ερωτικές σχέσεις, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά βρίσκεται στο στόχαστρο. Όσα παράσιτα ωστόσο κι αν δημιουργούν οι φόβοι, τα άγχη και οι αγωνίες σου για το παρόν και το μέλλον σου, δεν μπορείς να αγνοήσεις τη μουσική που σε καλεί να παραδοθείς ερωτικά, να ψαχτείς ή να δημιουργήσεις. Βεβαίως τα πράγματα είναι σοβαρά, αλλά και ο Έρωτας είναι σοβαρή υπόθεση, ακόμα κι αν έχει ανάλαφρη μουσική υπόκρουση. Δεν είναι σίγουρο ότι πρέπει να αναλύσεις ό,τι υπάρχει στην καρδιά σου ή να βιαστείς να τελειώσεις ή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φτάσαμε λοιπόν στον Απρίλιο, με την Έκλειψη Σελήνη στον Ζυγό (15/4) και τον Μεγάλο Σταυρό που σχηματίζεται στα παρορμητικά ζώδια να σε αφορούν άμεσα. Δεν μπορεί να σου πει κάποιος πού επακριβώς θα επηρεαστείς και πώς, αφού επηρεάζονται ΟΛΟΙ οι βασικοί τομείς της ζωής σου και με τρόπο που μπορεί να είναι απρόοπτος, ξαφνικός και άμεσος. Ναι, πρέπει να εξελίξεις την εργασιακή σου πραγματικότητα μαθαίνοντας καινούργια πράγματα εάν θέλεις να παραμείνεις στο κέντρο της δράσης ή αν σε ενδιαφέρει το παιχνίδι της καριέρας. Ναι, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποια που έχει μεγαλύτερη εξουσία, ή κάποιος συνάδελφος, να σε τρελαίνουν. Ναι, υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσεις, να παντρευτείς, να αλλάξεις δουλειά, να απολυθείς, να δρομολογήσεις δική σου δουλειά, να σκεφτείς να αλλάξεις πόλη, χώρα, ήπειρο. Να αποκτήσεις παιδιά, να συγκρουστείς στη δουλειά ή στο σπίτι, να σκεφτείς κάτι που θα ξαναδώσει πνοή στη δουλειά σου, να συντρέξεις κάποιο γονιό σου, να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια, να γοητευτείς, να απογοητευτείς… Συνέχισε με σενάρια που περιέχουν είτε θετικά είτε αρνητικά όλα τα ενδεχόμενα και θα είσαι μέσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

1. Το μεγάλο Τετράγωνο που κυριαρχεί όλο το μήνα και φτάνει σε σύγκλιση προς το τέλος του σε επηρεάζει εμμέσως. Λέξεις-κλειδιά: αναπροσαρμογή, επαναπροσδιορισμός, επανεκκίνηση. Πρόσεχε ωστόσο όταν ταξιδεύεις –μεταφορικά μιλώντας– σε έδαφος (ανθρώπους) που δεν έχεις επισκεφθεί πριν. Χρειάζεται να διεκπεραιωθείς επαγγελματικά, να ανανεώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στο σπίτι και την οικογένεια, να συζητήσεις πρακτικά θέματα… Ο έρωτας δίπλα στη λέξη κυριαρχία δεν σου είναι άγνωστος συνδυασμός, αλλά όταν είσαι το αντικείμενο μιας τέτοιας κατάστασης, ε, τότε αισθάνεσαι τουλάχιστον άβολα. Ο έρωτας είναι παράξενη ιδέα, η ανθρώπινη καρδιά έχει πολλά δωμάτια και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αγαπάς. Καιρός να εμπλουτίσεις την άποψή σου για αυτόν και κυρίως στο κεφάλαιο «Αγαπάω δε σημαίνει ότι φέρνω τον Άλλο στα μέτρα των φαντασιώσεών μου». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρήματα, δάνεια, τράπεζες, λογαριασμοί, έχω-δεν έχω. Παύση. Οι πλανητικές όψεις σού στρέφουν την προσοχή και σε πιέζουν να σκεφτείς κάτι πάρα πολύ σοβαρό: αν ο στόχος για τον οποίο τρέχεις είναι ο ίδιος με αυτόν που σε ενδιαφέρει πραγματικά κι αν ταυτίζονται να ριχτείς με τα μούτρα στην αναζήτηση ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν να τον πραγματοποιήσεις, ή αν δεν… να σκεφτείς πως στόχος και επιθυμία θα ταυτιστούν. Αν ψάχνεσαι εργασιακά χρειάζεται να κάνεις γνωστά τα επαγγελματικά σου προσόντα – κλείσε ραντεβού, στείλε βιογραφικά, ψάξου. Το μότο της περιόδου είναι: μιλάω για να πείσω. Συναισθηματικά, ή στο μέτωπο των σχέσεων ίσως αντιληφθείς ότι οι λέξεις δεν είναι ένας τρόπος για να κρύβουμε τα συναισθήματά μας και τον αληθινό εαυτό μας αλλά γέφυρες για να προσεγγίζουμε τους άλλους. Άρα: σοβαρότητα στην επικοινωνία, λιγότερες ανοησίες ΚΑΙ μυρίζω τις ευκαιρίες σαν ντόπερμαν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Απρίλιος: Μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου (15/4) και το μεγάλο Τετράγωνο μεταξύ Πλούτωνα (στον Αιγόκερω), Ουρανού (στον Κριό), Δία (στον Καρκίνο) και Άρη (στον Ζυγό) δημιουργούν μια ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να σκάσει στα χέρια σου αν δεν την απασφαλίσεις με αυτοσυγκράτηση και χωρίς πανικό. Σε μία εξαιρετικά ευαίσθητη και κρίσιμη περίοδο της ζωής σου χρειάζεται να επιστρατεύσεις τα ταλέντα για τα οποία είσαι γνωστός/ή: διαπραγματευτική ικανότητα, στρατηγική, αποστασιοποίηση, διάλογο και διάθεση συνεργασίας. Μπορεί ο Άρης να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του όταν πρόκειται για τα συμφέροντα, τις εγωιστικές επιθυμίες και τους ιδιοτελείς στόχους του, αλλά από την άλλη μεριά δεν μπορείς να στείλεις στο διάβολο –όπως θα ’θελες– όσους δεν συμπλέουν με τα θέλω και τις αποφάσεις σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διέλευση του Άρη σε ένα σκοτεινό οίκο, όπως συμβαίνει σε σένα και αυτό το μήνα, μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια στην καθημερινότητά σου, στην εργασιακή ή προσωπική σου ζωή. Δηλαδή άλλο να νομίζεις ότι συμβαίνει κι άλλο να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όμως η συνωμοσία που παίζεται πίσω από την πλάτη σου –υπαρκτή ή φανταστική– μπορεί να σου ρίξει το ηθικό αν δεν αποφασίσεις να δεις τα πράγματα από ένα πιο πνευματικό πρίσμα. Όσο κι αν αποφεύγουμε τον πόνο, τις παρεξηγήσεις, τις ατυχίες και τα λάθη αυτά είναι που μας εξελίσσουν, θέλουμε δεν θέλουμε. Οπότε αντί να τα βάζεις με τη μοίρα σου, τη ζωή και το σύμπαν χαλάρωσε στη διαπίστωση ότι όπου υπάρχει κρίση υπάρχει και θαύμα.

Όσον αφορά τη διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθύς φαίνεται ότι ηρεμεί τις τυχόν αντιπαραθέσεις, ανοίγει κανάλια επικοινωνίας και σου δίνει την αναγκαία κοινωνικότητα ώστε να προσελκύσεις τις χάρες και τους ανθρώπους που θέλεις. Αυτή η διέλευση που σε βοηθάει εκλύοντας μεγάλη ποσότητα λογικής και ψυχραιμίας σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις την Έκλειψη Ηλίου (29/4) στις 9° Ταύρου, που έρχεται να προσθέσει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία των σχέσεών σου με τους άλλους – το σύντροφο, τον ερωτικό παρτενέρ, το συνεργάτη, τον οποιοδήποτε σημαντικό άλλο της ζωής σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο κι αν η οικογένεια είναι ο θεσμός που δέχεται αλλεπάλληλα πλήγματα τις τελευταίες δεκαετίες, όσο κι αν ο νεοσυντηρητισμός προσπαθεί να της δώσει το φιλί της ζωής δημιουργώντας ενοχές σε όσους δεν ενδίδουν στη γοητεία της, εντούτοις ίσως να αποτελεί με όλες τις αδυναμίες της το τελευταίο καταφύγιο σε έναν κόσμο στον οποίο όλα αλλάζουν με υστερική ταχύτητα. Η κινητικότητα στους Ιχθύς δημιουργεί ένα κύμα ευχαρίστησης στις σχέσεις σου με την οικογένεια, με το/τη σύντροφό σου, με αυτούς που αγαπάς. Μπορείς να χαλαρώσεις στις ιδιωτικές σου στιγμές και να αφεθείς σε μια αγκαλιά χωρίς να περιμένεις κεραυνό, μόλις αφεθείς χωρίς άμυνες. Μπορείς επίσης να εκφραστείς δημιουργικά και να επικοινωνήσεις (και κυρίως να διασκεδάσεις) με φίλους. Φυσικά υπάρχουν και δέκα χιλιάδες προβλήματα που μπορούν να σε αγχώσουν ή να σε κάνουν έξω φρενών ή να διαταράξουν την επαγγελματική σου ηρεμία – χαλάρωσε και απόλαυσε προς το παρόν μερικές ήμερες αγαπησιάρικες νύχτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για τον πιο έντονο μήνα της χρονιάς και έναν από τους πιο δυναμικούς των τελευταίων χρόνων, με την έννοια ότι προσωπική και επαγγελματική ζωή βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο στο οποίο χρειάζεται να επανατοποθετηθείς, να διορθώσεις, να αλλάξεις, να τελειώσεις, να δεσμευτείς, να δρομολογήσεις. Αν κάποιος θέλει να ενηλικιωθεί είναι υποχρεωμένος να κλείσει τους λογαριασμούς του με τη Μητέρα, ή τον Πατέρα, ή και με τους δύο, και να προχωρήσει έχοντας να δώσει αναφορά μόνο στον εαυτό του. Εάν δε γίνεις εσύ ο ίδιος γονιός του εαυτού σου κάνοντας πράξη τα δικά σου θέλω, τις δικές σου επιθυμίες ή τους δικούς σου στόχους, θα αισθάνεσαι πάντα ότι κουβαλάς ένα βάρος που δεν έχεις επιλέξει αλλά σου φορτώθηκε. Συνεννοούμαστε; Πρακτικά η ενεργοποίηση ΟΛΟΥ του ηλιακού σου χάρτη –με την έκλειψη Σελήνης στις 15/4 στον Ζυγό και τον Μεγάλο Σταυρό που επηρεάζει όλο το μήνα και όχι μόνο, έχουν σαν αιχμή διαπροσωπικές σχέσεις, επαγγελματική πραγματικότητα, οικογένεια και προσωπικούς στόχους και επιδιώξεις. Θα πιεστείς να αλλάξεις, να μετατοπιστείς, να διορθώσεις, να αντιμετωπίσεις προβλήματα παντού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι είναι τύχη; Τι ατυχία; Και τι βρίσκεται ανάμεσά τους; Δεν είναι απλά φιλοσοφικά ερωτήματα αλλά οι δύο όψεις ενός νομίσματος που αντιμετωπίζεις ή θα αντιμετωπίσεις με τον Άρη, που συνεχίζει να διελαύνει και αυτό το μήνα τον Ζυγό, με έξτρα δυσκολία στις περιόδους των εκλείψεων – έκλειψη Σελήνης (15/4) στις 25° Ζυγού και έκλειψη Ηλίου (29/4) στις 9° Ταύρου: άνθρωποι εισβάλλουν εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου σε κάθε βαθμίδα οικειότητας –από ερωτικό αντικείμενο, φίλο ή σύμβουλο μέχρι συνεργάτη και αφεντικό– και χάνονται ξαφνικά ή μετά τον πρώτο ενθουσιασμό δεν σημαίνουν τίποτα. Επιδιώξεις, δουλειές, προοπτικές, στόχοι και σχέδια εντάσσονται στο κάδρο της καθημερινότητας με υψηλές προσδοκίες και μετά αποδεικνύονται ατυχείς επιλογές. Μια Λολίτα του ζωδίου σου γίνεται διάσημη σε μια νύχτα κι ένας αναγνωρισμένος επιχειρηματίας δηλώνει χρεοκοπία. Τα σενάρια που ανατρέπουν τη ζωή σου μπορεί να είναι απεριόριστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις συνεχίζουν να είναι ένα ζωτικό ζήτημα, μόνο που είναι περισσότερο εσωτερικές, ψυχολογικές, διαισθητικές. Είναι από τις εποχές που θέλεις να κάνεις στους άλλους γνωστά τα όριά σου, να αντέξεις στη δέσμευση και τους όρκους που έχεις δώσει, να ανταλλάξεις έντονα αισθήματα, να αφεθείς στο σεξ – συνεχίζεις να πιστεύεις ότι το σεξ είναι πάντα μια καλή απάντηση σε κάθε αδιέξοδο των σχέσεων. Κι αν δεν υπάρχει κάποιος/α η επιθυμία να βρεθεί χτυπάει ταβάνι –σαν λύκος σε πανσέληνο σεληνιάζεσαι–, που είναι ο άλλος, γιατί αργεί, γιατί δεν έρχεται; Η άλλη πλευρά είναι οικονομική: αν ΔΕΝ έχεις μάθει τίποτα για τη διαχείριση/οργάνωση των οικονομικών, την εύθραυστη ισορροπία εσόδων-εξόδων, να αξιοποιείς καλύτερα τις εργασιακές σου ικανότητες, την αξία που έχει η εργασία που προσφέρεις και την αξία που έχεις εσύ χωρίς χρήματα, τότε θα επαναλάβεις το μάθημα σε ταχύρρυθμα με διαρκή ξαφνικά τεστ-δοκιμασίες που θα κάνουν την τσέπη σου να φωνάξει «σταμάτα, ένα ευρώ μου έχει μείνει». Αν πάντως ισχύει η φήμη που σε θέλει αλλοπρόσαλλο στα έξοδα σου, τότε πρέπει να βάλεις καβούρια στις τσέπες σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, αστρολογικες προβλεψεις, athens, voice, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, δραση, manual, σημαίνει, αποδειξεις, λύση, διδυμοι, ζωδια σημερα, λεων, επηρεάζει, εκκρεμότητες, καιρος, τραπεζες, αρης, χρεοκοπια, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, Καλή Χρονιά, ζωδια 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξτρα, αποτελεσματα, επιθυμιες, αιχμη, βημα, δανεια, δουλεια, εργασια, λεων, λυκος, μητερα, μουσικη, παιχνιδια, περιεργα, πιεση, σεληνη, τεστ, αγαπη, αγκαλια, αγνωστος, αξιζει, απλα, βιογραφικα, βομβα, βρισκεται, γινεται, γοητεια, δυναμη, δυνατοτητα, δηλωσεις, διδυμοι, δικη, δωσει, δωματια, εδαφος, ευρω, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εννοια, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχες, επιθυμια, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωτικο, ιδεα, υποθεση, ηρεμια, ισχυει, θαυμα, ηθικο, οικο, ισορροπια, κεφαλαιο, κυμα, κινηση, κι αλλο, λαθη, λύση, μυγα, μοιρα, μοτο, μπορεις, μυαλο, νυχτα, ντοπερμαν, παντα, οικογενεια, ορια, παιδια, πειθαρχια, πλοιο, πνοη, προβληματα, πρισμα, ραντεβου, σιγουρο, συνεχεια, συντομα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, τετραγωνο, τρενο, φιλι, φυσικα, φτανει, φημη, manual, δουλειες, ηπειρο, χωρα, καρδια, λεξεις, οψεις, παιχνιδι, ποδια, σημαίνει, θετικα, βεβαιως, χερια
Τυχαία Θέματα