Κιμονό style!

09:38 1/2/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Μία δυνατή τάση με… ασιατική διάθεση.

Οι σχεδιαστές γοητευμένοι τη φετινή σεζόν με τα μυστικά της Άπω Ανατολής περιστρέφονται στις συλλογές τους γύρω από αυτά δανειζόμενοι τα διακοσμητικά στοιχεία και τις παραδοσιακές τεχνικές, όπως το δέσιμο , τα κεντήματα και τα κρόσια. Πιο συγκεκριμένα, έδειξαν την κλασσική μορφή του κιμονό σε διάφορες εκδοχές τις οποίες υιοθέτησαν φανατικά οι fashionistas. Έτσι, το είδαμε σε πολλές αποχρώσεις, συνδυασμούς, prints με τη χαρακτηριστική μαλακή υφή του ή σε πιο glam essence,

κλεισμένο στη μέση ή ανοιχτό για πιο αέρινο αποτέλεσμα. Μπορείτε να το επιλέξετε για να βάλετε χρώμα και ξεχωριστό στιλ στα μονόχρωμα looks σας κι ειδικά τα σκουρόχρωμα όπως το total black outfit ή για πιο αέρινο αποτέλεσμα στο αυστηρό ντύσιμό σας. Οι πιο διστακτικές επιλέξτε το κοντό κιμονό που θυμίζει ένα ανάλαφρο printed jacket υπενθυμίζοντας όμως υπέροχα τις ασιατικές επιρροές του.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι σχεδιαστές έδειξαν την κλασσική μορφή του κιμονό σε διάφορες εκδοχές τις οποίες υιοθέτησαν φανατικά οι fashionistas.

Φορέστε το ανοιχτό για πιο αέρινο αποτέλεσμα.

Οι πιο διστακτικές επιλέξτε το κοντό κιμονό που θυμίζει ένα ανάλαφρο printed jacket υπενθυμίζοντας όμως υπέροχα τις ασιατικές επιρροές του.

Μετατρέψτε το απλό denim look σας σε μία απόλυτα μοδάτη εμφάνιση.

Για όσες αγαπάτε τις ασιατικές επιρροές στις εμφανίσεις σας.

Με boho διάθεση.

Μπορείτε να το επιλέξετε για να βάλετε χρώμα και ξεχωριστό στιλ στα μονόχρωμα looks σας κι ειδικά τα σκουρόχρωμα όπως το total black outfit.

Επιλέξτε το ακόμη και στα sportive looks σας.

Glam & stylish με ασιατική διάθεση.

Το κιμονό σε παστέλ αποχρώσεις.

Ρίξτε το απλά πάνω σας κι είστε έτοιμες για εμφανίσεις που θα κάνουν τη διαφορά.

Οι πεταλούδες στο κιμονό σας για ένα χαριτωμένο και chic-romantic αποτέλεσμα.

Μη διστάσετε να φορέστε το παλτό πάνω από το κιμονό σας.

Το κιμονό το είδαμε σε πολλές αποχρώσεις, συνδυασμούς, prints με τη χαρακτηριστική μαλακή υφή του ή σε πιο glam essence, κλεισμένο στη μέση ή ανοιχτό.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα