Ο μυστικός μου σύμμαχος για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα

Βρισκόμαστε λίγο πριν τις γιορτές και –φαντάζομαι όπως οι περισσότερες- ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τη φροντίδα του προσώπου μου. Ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι πάντα όμορφο και μαζί με τη λάμψη και τα χαμόγελα που φέρνουν τα Χριστούγεννα το κάνουν ακόμα πιο εύκολο να επιτευχθεί.

Φυσικά γνωρίζω ότι η καλή διάθεση και ένα χαμόγελο δεν αρκούν. Για να μοιάζω αλλά και να είμαι λαμπερή χρειάζεται να φροντίσω περισσότερο την επιδερμίδα μου. Το μακιγιάζ είναι μία λύση

που ωστόσο είναι στιγμιαία. Επιπλέον, το natural – fresh makeup look είναι το αγαπημένο μου, επομένως η βάση πρέπει να είναι καθαρή χωρίς πολύ μακιγιάζ.

Μετά από καιρό αναζήτησης και αμέτρητες δοκιμές ανακάλυψα ένα μικρό μυστικό που πάντα το είχα μπροστά στα μάτια μου αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να το δοκιμάσω. Ο λόγος γίνεται για το πόσιμο κολλαγόνο BEAUTINTM COLLAGEN.

Συνειδητοποίησα ότι το πόσιμο κολλαγόνο είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα ομορφιάς και υγείας, με αποτελέσματα που γίνονται αμέσως ορατά. Το Beautin Collagen περιέχει υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο PeptanTM καθώς επίσης είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, B Complex, C και ψευδάργυρο. Λόγω της σύνθεσής του απορροφάται εύκολα από τον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα τον εφοδιάζει με ένα σωρό οφέλη.

Ενισχύει την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας εσωτερικά, βοηθώντας εξαιρετικά τόσο στα μαλλιά όσο και στα νύχια. Τα αντιοξειδωτικά του στοιχεία δρουν αποτελεσματικά για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και ενδυναμώνει τις αρθρώσεις. Ταυτόχρονα όμως είναι εξαιρετικός παράγοντας ενίσχυσης της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου της επιδερμίδας.

Όλα τα οφέλη του BEAUTINTM COLLAGEN ενισχύονται με βάση τον τρόπο ζωής. Εγώ για παράδειγμα που δεν καπνίζω βοηθώ ακόμα περισσότερο τη δράση του. Η καλή διατροφή – που προσπαθώ να κάνω!- είναι ένα επιπρόσθετο βοήθημα. Έτσι μία ποσότητα των 30ml από το BEAUTINTM COLLAGEN. (όπως είναι ή διαλυμένο σε μισό ποτήρι νερό) σε καθημερινή βάση αρκεί. Εγώ το πίνω πριν κοιμηθώ αφού έτσι κι αλλιώς το βράδυ οι λειτουργίες του οργανισμού που συνεισφέρουν στην ομορφιά δουλεύουν καλύτερα.

Στη δίνη της προετοιμασίας για τις γιορτινές μέρες λοιπόν είναι ότι ακριβώς χρειάζεται για να είμαστε λαμπερές κι αυτό να πηγάζει εκ των έσω. Και μην ξεχάσετε την ημερήσια δόση σας και μετά τις γιορτές για να επαναφέρετε τον οργανισμό σας στα καλύτερά του.

To BEAUTINTM COLLAGEN κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις φράουλα-βανίλια, μάνγκο-πεπόνι & σοκολάτα με στέβια! Εγώ έχω μία αδυναμία στη γεύση σοκολάτα με στέβια! Εσείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα