Gift pack: Τί θα πάρουμε στους αγαπημένους μας για τις γιορτές;

Οι γιορτές είναι ευκαιρία για να σκορπίσουμε χαρά και να φτιάξουμε τη διάθεση των αγαπημένων μας. Τα οικογενειακά τραπέζια ή ένα ρεβεγιόν με φίλους μας βάζουν αυτόματα σε mood να αγοράσουμε κάποιο δώρο για το ανάλογο κάλεσμα.

Αυτές τις μέρες βγαίνουμε στην αγορά αναζητώντας το κατάλληλο item για τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία γι’αυτό το Jennygr_team αποφάσισε να προσανατολιστεί σε κάποια items με focus

στο σπίτι. Στολίδια και βιβλία, όλα όσα μπορούν να ομορφύνουν το χώρο μας και να κάνουν τις ώρες που περνάμε στο σπίτι πιο χαλαρωτικές και επικοδομητικές.

Ακολουθούν οι προτάσεις μας μετά από σχολαστικό ψάξιμο. Άλλωστε κι εμείς σε αυτή τη διαδικασία είμαστε αυτές τις ημέρες! Πήγαμε λοιπόν μια βόλτα στα μαγαζιά και βρήκαμε τα καταλληλότερα δώρα για όλους. Μάλιστα, φροντίσαμε να πάρουμε και μερικά στολίδια για το γραφείο και άλλαξε εντελώς η διάθεσή μας.

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Let the light tell the story!

Δείτε περισσότερα Galleries

Καρουζέλ! Και όπως ήταν φυσικό δεν ξέραμε σε ποιον από όλους να το πρωτοπάρουμε. Διαλέξαμε ένα για το γραφείο πάντως χωρίς να το παιδέψουμε και πολύ…ομόφωνη απόφαση!

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα στολίδια με ευχές είναι πολύ γλυκά και καλόγουστα δώρα. Οι επιλογές μας ήταν πολλές και καταλήξαμε για αρχή σε μερικές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μας αρέσουν πολύ. Όλη η ομάδα είναι «μυημένη» και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζευόμαστε με φίλους να παίξουμε, ιδίως τώρα το χειμώνα. Διαλέξαμε μια κλασική Μονόπολη για ένα ζευγάρι φίλων που θέλουμε να βάλουμε σε ανάλογο mode.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα γούρι είναι μια safe λύση και κάτι σαν ευχή. Από αυτά τα ξύλινα γούρια Μακρής δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Μικρά και οικονομικά δώρα που προσφέρουν χαρά και θετική ενέργεια στους αγαπημένους μας.

Δείτε περισσότερα Galleries Φόνος 5 αστέρων

Το τελευταίο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα το περιμέναμε με ανυπομονησία. Το βρήκαμε και το πήραμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ξύλινα στολίδια μας κέρδισαν ξακάθαρα.

Δείτε περισσότερα Galleries Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη,

Για τους μικρούς μας φίλους επιλέξαμε μια νέα χριστουγεννιάτικη έκδοση. Ο Μίζα Ντελ Γκάλο κάθε χρόνο στις 24 Δεκεμβρίου το βράδυ, όταν το ρολόι χτυπάει μεσάνυχτα, ώρα που τα παιδιά βλέπουν όνειρα γλυκά, ανεβαίνει στο πιο ψηλό καμπαναριό, κράζει δώδεκα φορές για να τα ξυπνήσει, και τους λέει με μπόλικο αλάτι και πιπέρι το αγαπημένο του παραμύθι: τη Νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη. Από τη Σοφία Μαντούβαλου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φαναράκια με ρεσώ για να διαμορφωθεί η cozy ατμόσφαιρα των γιορτών.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ημερολόγιο με την υπογραφή του Karl Lagerfeld είναι μάλλον ότι χρειάζεται η fashion editor της παρέας και φροντίσαμε να της το πάρουμε κρυφά όταν δεν έβλεπε, για να μην μας καταλάβει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το καταλληλότερο στολίδι για τη βιβλιοθήκη μας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτό το cd αγοράστηκε x4. Αποφασίσαμε να είναι ένα από τα δώρα για τις χριστουγεννιάτικες επισκέψεις μας σε σπίτια. Ο καλύτερος τρόπος να μπούμε σε xmas mood.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μερικά στολίδια για εμπλουτισμό του δέντρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κεφάλαιο Table Books! Υπέροχο και βολικό δώρο μιας και το ξεφυλλίζει κανείς ανατρέχοντας σε σελίδες του καθώς κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του. Άλλωστε αυτά τα βιβλία λειτουργούν και ως διακοσμητικά στο χώρο μας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Shoes…and so our story goes!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: δώρα, στολίδια, Χριστούγεννα

Όλα τα δώρα τα βρήκαμε στο Public κι έτσι ο καφές που ακολούθησε δεν μας βρήκε εξουθενωμένες, μα λαλίστατες και πολύ χαρούμενες!

Keywords
Τυχαία Θέματα