Που θα πάτε τα Χριστούγεννα; Οι καλύτερες προτάσεις στην πόλη

Ο ελεύθερος χρόνος λίγο πολύ υπάρχει για τους περισσότερους αυτές τις ημέρες. Η διάθεση για έξοδο και πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη δεν σταματά ποτέ. Απολαύστε στιγμές με τους αγαπημένους σας εντός μα και εκτός σπιτιού λοιπόν.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Star Wars είναι γεγονός από σήμερα στις αίθουσες. Ζιζέλ και Bolshoi Ballet, Καραμάζοφ και Σαββόπουλος… Ακολουθήστε μας!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά

Η Lucasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J.

Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από ‘δω καθώς το STAR WARS επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS) στις 24 Δεκεμβρίου 2015, από την Feelgood.

10 χρόνια μετά την τελευταία επαφή με το σύμπαν του George Lucas, το «Star Wars» επιστρέφει δια χειρός J.J. Abrams και «Η Δύναμη Ξυπνάει» στις ελληνικές αίθουσες από τις 24 Δεκεμβρίου.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον δημιουργό ενός πολύ μακρινού σύμπαντος, που κατάφερε μέσα σε κάτι λιγότερο από 40 χρόνια να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα fan clubs στον κόσμο, ο J.J. Abrams βουτάει στον γοητευτικά σκοτεινό κόσμο του Star Wars, με νέους πρωταγωνιστές αλλά και με τους βετεράνους που έχουν συνδεθεί με το σύμπαν των ταινιών (Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher).

Είστε έτοιμοι να αφεθείτε στην «Δύναμη που Ξυπνάει»;

Δείτε περισσότερα Galleries Εγκλημα και Τιμωρία, στο Εθνικό

Το αριστούργημα του Φιόντορ Ντοστογιέφκι «Έγκλημα και Τιμωρία» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο από τις 23 Δεκεμβρίου 2015, σε μετάφραση Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Ζιζέλ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη την «απόλυτη μπαλαρίνα του Θεάτρου Μπολσόι», τη Σβετλάνα Ζαχάροβα, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου (ώρα 20:00), η οποία θα χορέψει Ζιζέλ, έναν από τους πιο αντιπροσωπευτικούς ρόλους της καριέρας της, πλαισιωμένη από τον υπερταλαντούχο Σεργκέι Πολούνιν ως Πρίγκιπα Άλμπρεχτ (χορογραφία Ζυλ Περρό, Ζαν Κοραλλί, Μαριύς Πετιπά, μουσική: Άντολφ Αντάμ). Μαζί τους, ένα από τα κορυφαία καλλιτεχνικά σχήματα της Ρωσίας, τα φημισμένα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας [State Moscow Classical Ballet].

Δείτε περισσότερα Galleries Oι Καραμάζοφ από το Θέατρο Τέχνης της Μόσχας στη Στέγη

Η πρώτη μεγάλη παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη νέα χρονιά είναι η πολυσυζητημένη παράσταση του ιστορικού θιάσου του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας. Οι Καραμάζοφ, του Κονσταντίν Μπογκομόλοφ ταξιδεύουν για πρώτη φορά εκτός ρωσικών συνόρων, ύστερα από πρόσκληση της Στέγης, από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2016.

Αισθητικά αντισυμβατική και πολιτικά ανήσυχη, η πεντάωρη παράσταση του Κονσταντίν Μπογκομόλοφ μεταφέρει τους Αδερφούς Καραμάζοφ από τη Ρωσία του ύστερου 19ου αιώνα και της κατάργησης της δουλοπαροικίας σε εκείνη της σημερινής μπουρζουαζίας των ολιγαρχών, για να στηλιτεύσει με μαύρο χιούμορ την τωρινή κοινωνική και ηθική παρακμή. Η λέξη «Αδερφοί» φεύγει από τον τίτλο και ο νεότερος από τους Καραμάζοφ ερμηνεύεται από γυναίκα ηθοποιό. Γιατί ο εμφύλιος αλληλοσπαραγμός δεν αφορά μόνο μία οικογένεια ή αποκλειστικά το ανδρικό φύλο, αλλά όλη την ανθρωπότητα.

Δείτε περισσότερα Galleries Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Κύτταρο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη από τις 29 Δεκεμβρίου και για τέσσερις εμφανίσεις μόνο θα εμφανιστούν στο Κύτταρο, σε ένα εύψυχο πρόγραμμα μουσικής και τραγουδιών υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα».
Προσοχή!
Εμφάνιση ηλικιωμένων:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ -ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ!

Εθεάθησαν τελευταία φορά Ηπείρου και Αχαρνών, στο ΚΥΤΤΑΡΟ.

Ανευρέθησαν και θα εμφανιστούν στο ίδιο σημείο, Τρίτη και Τετάρτη πριν την Πρωτοχρονιά, Τρίτη και Τετάρτη στα Φώτα.

Δείτε περισσότερα Galleries Καρυοθραύστης στο Θέατρο Badminton

Ο Καρυοθραύστης του Τσαϊκόφσκι από το Bolshoi Ballet Academy επιστρέφει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα και το Θέατρο Badminton!

Μία από τις πιο ιστορικές ακαδημίες μπαλέτου στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα τον Δεκέμβριο πλαισιωμένη από τους κορυφαίους σολίστ του θεάτρου Μπολσόι και παρουσιάζει το ωραιότερο παραμύθι των Χριστουγέννων, τον Καρυοθραύστη.

Το Bolshoi Ballet Academy σκορπίζει φέτος τη μαγική του χρυσόσκονη στο θέατρο Badminton. Ο Καρυοθραύστης, το πιο φημισμένο και αγαπημένο μπαλέτο των γιορτινών ημερών, με την υπέροχη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ζωντανεύει στη σκηνή από τους χορευτές της φημισμένης Ακαδημίας Μπαλέτου Μπολσόι και τους σολίστ του Θεάτρου Μπολσόι, χαρίζοντας ευφορία σε μικρούς και μεγάλους!

Μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου οι θεατές θα ζήσουν τη μαγεία του παραμυθιού με ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του κόσμου σε μία καταπληκτική παραγωγή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα