Η τηλεόραση στα καλύτερα της!

Και βέβαια αναφέρομαι στη νέα Samsung Curved UHD TV.

«Ζήσε την απόλυτη εμπειρία θέασης με την τηλεόραση που σου αξίζει» είναι το διαφημιστικό motto της νέας Curved UHD TV κι εγώ πραγματικά την έζησα μαζί με την παρέα μου! Σ’ ένα πολύ καλά στημένο σκηνικό στη σουίτα του μοντέρνου χώρου του Periscope ξενοδοχείου του ομίλου Yes Hotels με όλα τα απαραίτητα props που συνοδεύουν μία ταινία

(pop corn και παγωμένη Coca Cola) είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε όπως ποτέ! Για την ακρίβεια, τα χρώματα γεμάτα φυσικότητα, ρεαλισμό και ζωντάνια στην εκπληκτική οθόνη UHD μας έδιναν -σε πλήρη ομοφωνία- την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κι εμείς στο ίδιο μέρος και βιώνουμε το ίδιο σκηνικό με τους πρωταγωνιστές.

Κι επειδή μία εικόνα μόνο μπορεί να σας πείσει, δείτε καρέ-καρέ την δική μας Samsung Curved UHD TV εμπειρία τηλεόρασης!

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σ’ ένα πολύ καλά στημένο σκηνικό στη σουίτα του μοντέρνου χώρου του Periscope ξενοδοχείου μας περίμενε η νέα Samsung Curved UHD TV.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κάθε εικόνα ξεχωρίζει για τη φυσικότητά της. Τα σαγηνευτικά χρώματα αναπαράγονται με εκπληκτική ακρίβεια, προσφέροντάς απόλυτο ρεαλισμό. Κάθε εικόνα που προβάλλεται στην οθόνη είναι φωτεινή και εντυπωσιακή.

Δείτε περισσότερα Galleries Samsung Curved UHD TV, 65HU8500. Δείτε περισσότερα Galleries

Είχαμε να διαλέξουμε μια σειρά από ταινίες και τελικά η ομάδα κατέληξε…

Δείτε περισσότερα Galleries

…στο Dallas Buyers Club!

Δείτε περισσότερα Galleries Προηγμένες δυνατότητες: Πιο γρήγορη ενεργοποίηση για διασκέδαση χωρίς καθυστερήσεις.Εύκολος χειρισμός της τηλεόρασής σας μέσω φωνητικών εντολών.Ευκολότερος χειρισμός με κινήσεις των δαχτύλων και των χεριών. Δείτε περισσότερα Galleries

Τα απαραίτητα props (pop corn και παγωμένη Coca Cola) συνόδευσαν όπως έπρεπε την απόλυτη εμπειρία θέασης!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η τεχνολογία UHD Upscaling βελτιώνει την εμπειρία θέασης. Οι εικόνες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ανάλυσης UHD και η τεχνολογία Clear Motion Rate αποδίδει κρυστάλλινη εικόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Να μην ξεχάσω να αναφέρω πως στη σουίτα είχε τοποθετηθεί και η ηχομπάρα HW-H750 για ακόμη πιο έντονη εμπειρία με πανίσχυρο ήχο που κόβει την ανάσα!

Δείτε περισσότερα Galleries

«Ζήσε την απόλυτη εμπειρία θέασης με την τηλεόραση που σου αξίζει» είναι το διαφημιστικό motto της νέας Curved UHD TV κι εμείς πραγματικά τη ζήσαμε μαζί με την παρέα μου!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα