Η συνήθεια του Σαββάτου ακούει στο όνομα «Η Βίνι και το Φάντασμα» και βρίσκεται στο Disney Channel

Όποιος πει ότι τις ημέρες των Εορτών δεν χαλαρώνει στον καναπέ μαζί με τα παιδιά του βλέποντας τηλεόραση… λέει ψέματα! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα πρωινά του Σαββάτου και για τη νέα σειρά στο Disney Channel, «Η Βίνι και το Φάντασμα»!

Το Disney Channel, στον OTE TV,

δημοφιλές για την πλειάδα προγραμμάτων για εφήβους αλλά και για τις επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, από το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου αλλά και κάθε Σάββατο μέσα στο Δεκέμβριο, έχει εξασφαλίσει τα επεισόδια της άκρως επιτυχημένης σειράς, «Η Βίνι και το Φάντασμα».

Η σειρά, που προβάλλεται στις 08:30 το πρωί και είναι μεταγλωττισμένη, εστιάζει στη ζωή της 14χρονης Βίνι. Είναι ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ότι θα πρέπει να μοιραστεί το νέο της δωμάτιο με ένα φάντασμα, τον Μελκιόρ. Τον βοηθά να διορθώσει άσχημες καταστάσεις και οι δυο τους γίνονται μια ομάδα που λύνει εγκλήματα και προσπαθούν να ανακαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του Μελκιόρ.

The post Η συνήθεια του Σαββάτου ακούει στο όνομα «Η Βίνι και το Φάντασμα» και βρίσκεται στο Disney Channel appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
η βινι και το φαντασμα ηθοποιοι, βινι και το φαντασμα
Τυχαία Θέματα