Η νέα EE Cream είναι εδώ από την Estée Lauder

Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μία αλλαγή στον τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας. Η επαναπροσέγγιση των καλλυντικών προϊόντων συνέβη λόγω της άμεσης αλλαγής των αναγκών της επιδερμίδας λόγω των καθημερινών φθορών που υφίσταται. Οι πρώτες bb creams έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της βιομηχανίας των καλλυντικών και σταδιακά έγιναν ένα από τα beauty essentials κάθε ενημερωμένου νεσεσέρ.

Λίγο αργότερα οι cc creams έκαναν την εμφάνισή τους, εντάσσοντας μία νέα έννοια στο χώρο της ομορφιάς, αυτή της διόρθωσης του χρώματος της επιδερμίδας.

Όλα τα παραπάνω συνάδουν με τις ανάγκες που προτάσσουν οι καθημερινές συνθήκες και που επηρεάζουν ποικιλοτρόπως την επιδερμίδα. Το ζητούμενο όμως είναι να τη διατηρήσουμε καθαρή, λαμπερή και φρέσκια, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η Estée Lauder έχει φροντίσει να αποκαταστήσει την όψη της επιδερμίδας με τη νέα σειρά Enlighten Skintone Correcting Collection, η οποία ενεργοποιεί μια διαδικασία μεταμόρφωσης για φυσικά λαμπερή, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο επιδερμίδα.

Βασιζόμενοι σε έρευνα που δείχνει ότι οι βλάβες που υφίσταται η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας οδηγεί σε πολλαπλασιασμό της μελάγχρωσης κάθε βράδυ, οι επιστήμονες της Estée Lauder δημιούργησαν την Enlighten Skintone Correcting Collection. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη τεχνολογία επιδιόρθωσης του τόνου του δέρματος με νέες Enlighten φόρμουλες που δρουν νύχτα και μέρα για να σπάσει ο κύκλος των καθημερινών επιθέσεων, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την υπέρχρωση και τις κηλίδες.

Η σειρά αποτελείται από 3 προϊόντα που αποτελούν ένα ολοκληρωμένο αλλά και ισχυρό πρόγραμμα περιποίησης:

Enlighten Dark Spot Correcting Night SerumEven Skintone Correcting Creme Even Effect (EE) Skintone Corrector SPF 30

Η μεταμόρφωση της επιδερμίδας ξεκινά άμεσα, καθώς αυτό αναζωογονείται μέσω της ενυδάτωσης και της λάμψης. Με την πάροδο του χρόνου, αναδύεται η φυσική ομορφιά της καθώς τα οφέλη συσσωρεύονται και το δέρμα ανακτά μια φρέσκια, φυσικά υγιή λάμψη ενώ οι κηλίδες, οι δυσχρωμίες και η ερυθρότητα παρουσιάζουν σημαντική μείωση, ενώ η υφή της επιδερμίδας επανορθώνεται.

Δοκιμάστε τη νέα σειρά Enlighten Skintone Correcting Collection και αποκτήστε μία φρέσκια, λαμπερή και με ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα ντελικάτο άρωμα με λευκά άνθη Ίριδας, Τριαντάφυλλου και Muguet.

Keywords
Τυχαία Θέματα