Banshee: Το μυστήριο συνεχίζεται…

Το 1ο επεισόδιο μας άφησε με την απορία «Ποιος είναι αυτός ο τύπος;»

Ο Lucas Hood αμέσως μετά την αποφυλάκιση του συνεχίζει να διαπράττει εγκλήματα κατά συρροή. Φέρνει τα πάνω κάτω στο Banshee μέσα σε λίγες ώρες και κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα αφού πλέον είναι ο Νόμος. Ο Lucas Hood ως σερίφης του Banshee, αφού τον είδαμε να σκοτώνει τον πραγματικό σερίφη και να παίρνει τη θέση του, διαταράσσει τις ισορροπίες για τα καλά.

Το 2ο επεισόδιο, που θα παιχτεί την

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου στις 22.00 αποκλειστικά & σε υψηλή ευκρίνεια στο κανάλι OTE CINEMA 1HD, θα μας δώσει μερικές πληροφορίες για το παρελθόν του Lucas Hood. O σκληρός, γοητευτικός, ερωτευμένος και επικίνδυνος γόης σίγουρα θα κερδίσει την εύνοια του γυναικείου κοινού αν δεν το έχει κάνει ήδη απ΄το πρώτο επεισόδιο. Ο Lucas Hood δείχνει να έχει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς από τα παλιά που δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί ενώ μαθαίνουμε τον λόγο που βρισκόταν στην φυλακή. Όσο εγκληματικό προφίλ κι αν έχει ο Lucas Hood είναι ερωτευμένος και θα τον δούμε να διεκδικεί τη γυναικά της ζωής τους.

Συντονιστείτε με την δράση στο κανάλι OTE CINEMA 1HD και η ιστορία του Lucas Hood υπόσχεται να σας «εθίσει στην αδρεναλίνη»!

Keywords
Τυχαία Θέματα