Η λύση για την απόλυτη σύσφιξη & σμίλευση των μπράτσων

Στις καθημερινές μας εμφανίσεις είναι πιο εύκολο να το κρύψουμε κάποιες ατέλειες στα μπράτσα, όμως τα outfits των γιορτών δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Η λύση για τη χαλάρωση με στόχο τα καλοσχηματισμένα μπράτσα είναι εδώ από την εξειδικευμένη κρέμα της Beatific Arm Shaping με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η κρέμα Beatific Arm Shaping είναι η πλέον αποτελεσματική κρέμα μορφοποίησης η οποία συσφίγγει και αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης και έλλειψης ελαστικότητας από απότομο χάσιμο βάρους

ή λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης. Το σύμπλεγμα AdvancedSculpt με ενεργά συστατικά μορφοποίησης και σύσφιξης από καφεΐνη και άλλα φυτικά εκχυλίσματα, προστατεύει την παραγωγή του κολλαγόνου και ενισχύει την επιδερμική συμβολή, ενδυναμώνοντας τον ιστό του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα, το περίγραμμα του εσωτερικού των μπράτσων σμιλεύεται δείχνοντας πιο σφιχτό και τονωμένο.

Η τεχνολογία AlgiCare C με την ισχυρή σιλανόλη Algicium C και με Βιταμίνη Ε σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα Lipolytic δρουν ενάντια στην αποθήκευση λίπους και υγρών ανάμεσα στους ιστούς του δέρματος μειώνοντας τα αποθέματα τους στον λιπώδη ιστό και δίνοντας στα μπράτσα μία σφιχτή και γεμάτη όψη. Μέρα με την μέρα τα μπράτσα αδυνατίζουν και η επιδερμίδα γίνεται πιο σφιχτή ενώ το περίγραμμα τους επανακτά την ιδανική του μορφή.

Με κάθε εφαρμογή της κρέμας Beatific Arm Shaping, τα μπράτσα περιβάλλονται από ένα ανάλαφρο φιλμ με συσφικτικές και αδυνατιστικές ιδιότητες αποκτώντας σταδιακά μία κομψή και νεανική εμφάνιση.

Τόσο η άμεση δράση, όσο και η μακροπρόθεσμη κάνουν τα ορατά αποτελέσματα εντυπωσιακά. Θα δείτε με τις πρώτες κιόλας εφαρμογές την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο νεανική και τονωμένη ενώ αρχίζει να σφίγγει και να μορφοποιείται αποκτώντας λεία υφή. Στη συνέχεια, μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο πυκνή, σφιχτή και εύπλαστη και το περίγραμμα των μπράτσων σταδιακά αδυνατίζει, σμιλεύεται και ανακτά την νεανική του μορφή, ενώ αποτρέπεται η συσσώρευση λιπαρών μαζών.

Την βρίσκουμε στο καινούριο Beatific spot στο Attica @ Golden Hall όπου οι σύμβουλοι ομορφιάς έχουν να μας μάθουν πολλά άλλα μυστικά για να διατηρούμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και φρέσκια αλλά και στο νοσοκομεία Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) ή στο www.beatific.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα