O Malkovich & ο Rodriguez γύρισαν μια ταινία που θα προβληθεί το 2115

Η προνοητικότητα και η φροντίδα για υστεροφημία πέρασαν σε άλλα επίπεδα. Ο John Malkovich και ο Robert Rodriguez επιδόθηκαν στη δημιουργία μιας ταινίας που δεν θα μπορέσει να δει κανείς μας.

Το film ονομάζεται «100 Years» και βρίσκεται ήδη σε θησαυροφυλάκιο. Η χρονοκάψουλα θα ανοίξει στις 18 Νοεμβρίου του 2115 για την πρώτη προβολή της και τότε θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν 1000 τυχεροί άνθρωποι του μέλλοντος.

Όλη αυτή η τρελή ιδέα ήταν σύλληψη

του Louis XIII Cognac που πλησίασε τους δημιουργούς ζητώντας τους να σκεφτούν μια ιδέα που να έχει σχέση με τα χρόνια ωρίμανσης του συγκεκριμένου εκλεκτού cognac, ενός αποστάγματος που ωριμάζει ήδη από το 1915 και θα βγει σε κυκλοφορία το 2115, δλδ. μετά από 100 χρόνια.

Τότε λοιπόν θα βγει και η ταινία και οι τυχεροί θα λάβουν από τώρα 1000 μεταλλικά εισιτήρια τα οποία προσκαλούν στην πρεμιέρα τους απογόνους τους, έναν αιώνα μετά. Για την ακρίβεια, όταν φτάσει εκείνη η ώρα οι τυχεροί θα παραλάβουν έναν παλιό προτζέκτορα – αφού η ταινία είναι γυρισμένη σε film- και θα πατήσουν το Play.

«Το Louis XIII είναι μια αυθεντική μαρτυρία στην τέχνη του χρόνου και θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα συνοδευτικό κομμάτι τέχνης που να εξερευνά τη δυναμική σχέση παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος», δήλωσε ο Διευθυντής της εταιρίας που παράγει το Louis XIII.

«Υπήρξαν πολλές εκδοχές του πώς θα μπορούσαμε να απεικονίσουμε το μέλλον. Ενα απίστευτα high tech, πέρα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όραμα για τον κόσμο – με σύνθημα την επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα retro μέλλον όπως το είχαν φανταστεί οι πρωτοπόροι της επιστημονικής φαντασίας τις δεκαετίες του 1940 και του 1950», δηλώνει ο John Malkovich προσπαθώντας να κάνει μια προβολή στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Malkovich, Rodriguez,2115