Η fitness πλευρά του instagram

Δημοσιεύστε κι εσείς μία φωτογραφία σας.

Όπως έχουμε ξαναπεί τα social media είναι ένα μέσο με το οποίο ο κόσμος μπορεί να διαφημιστεί, να έρθει σε πιο στενή επαφή με το κοινό του. Διάσημοι, γυμναστές, αλλά και απλοί καθημερινοί άνθρωποι αναρτούν στο προφίλ τους μέρος από την δουλειά τους και με αυτόν τον τρόπο την διαφημίζουν, δέχονται σχόλια με τα οποία διορθώνουν διάφορα λάθη τους, βλέπουν τον ανταγωνισμό των άλλων και γίνονται ακόμα καλύτεροι.
Μία μικρή έρευνα στο instagram

με hashtag που αφορά την fitness ζωή, θα σας κάνει να θέλετε να γυμναστείτε εκείνη τη στιγμή. Personal trainers αλλά και άνθρωποι που αγαπούν την γυμναστική έχουν δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες στις οποίες δείχνουν το ταλέντο τους. Κάντε τους follow και γυμναστείτε καθημερινά μαζί τους. Είναι και ένας οικονομικός τρόπος να γυμναστείτε μόνοι σας σπίτι σας. Άλλωστε στα προφίλ τους έχουν και διάφορες fitness πληροφορίες που σίγουρα θα σας είναι χρήσιμες!

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > @balletbeautiful

Έχει 110.000 followers. Είναι χορεύτρια και αγαπάει το μπαλέτο. Δείχνει στους followers της πως ακόμα και εγκυμονούσα μπορεί να είναι μία τολμηρή μπαλαρίνα.

@jenselter

Έχει περίπου 2.5 εκατομμύρια followers. Δεν της αρέσει να δείχνει το πρόσωπό της, αναρτεί απλά φωτογραφίες δείχνοντας τις γυμναστικές της ικανότητες.

@mankofit

Έχει 1 εκατομμύριο followers και έχει σκοπό να τους δείξει ότι η γυμναστική είναι ένα είδος διασκέδασης!

@nataliejillfit

Έχει 320.000 followers. Είναι υπέρ της πρωινής γυμναστικής και επιλέγει πάντα υπέροχα μέρη και τοπία για τις ασκήσεις της.

@sarahscottpole

Το pole dancing είναι η νέα μόδα στη γυμναστική. Έχοντας περίπου 22.000 followers μας δείχνει ότι απαιτεί δυνατά άκρα για να πετύχετε τις πόζες.

@yoga_girl

Έχει 630.000 followers και αγαπάει την yoga. Οι φωτογραφίες της θα σας πείσουν ότι είναι ένα είδος γυμναστικής που χαρίζει ευλυγισία και όχι μόνο.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα