Η Private Events by Omni Apico & το Jenny.gr σας προσφέρουν 2 μοναδικά βραχιόλια Liana Vourakis by Omni Apico

Η Private Events by Omni Apico και το Jenny.gr δίνουν την ευκαιρία σε δύο τυχερές να αποκτήσουν τα ιδιαίτερα κομψά και stylish βραχιόλια Liana Vourakis by Omni Apico τα οποία εκπροσωπούν την αναγνώριση και εκτίμηση όσων έχει προσφέρει στη ζωή μας, η WONDER WOMΑN του καθενός.

H Private Events by OMNI APICO στηρίζει το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

με ένα κόσμημα που φορέθηκε πρώτα από τη Χριστίνα Πολίτη και στη συνέχεια από όλες τις WONDER WOMEN της Ελλάδας, δηλαδή όλες μας!

Πιο συγκεκριμένα, η Private Events by OMNI APICO -στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου- δημιούργησε σε συνεργασία με τη designer Liana Vourakis, ένα μοναδικό βραχιόλι με θέμα τη σύγχρονη γυναίκα ως WONDER WOMΑN, αναγνωρίζοντας τους πολύπλευρους και σημαντικούς ρόλους που εκπροσωπεί ως μητέρα, κόρη, φίλη, αδελφή, σύντροφος κ.α. Η δύναμη της κάθε μιας μας, αποτελεί τον άξονα για την φιλανθρωπική ενέργεια που θα βοηθήσει τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ένας σύλλογος που κάνει τα αδύνατα δυνατά για όλα τα παιδιά με καρκίνο.

Πρέσβειρα της ενέργειας είναι η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία εκπροσωπεί όλους τους σημαντικούς ρόλους που η σύγχρονη γυναίκα καλείται να φέρει εις πέρας καθημερινά.

More info: To βραχιόλι Liana Vourakis for Private Events by Omni Apico θα διατίθεται προς πώληση από το Σάββατο 7 Μαρτίου αποκλειστικά στις boutique Liana Vourakis (Κολωνάκι, Citilink, Golden Hall).

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και μπορεί να είστε μία από τις 2 τυχερές που θα κερδίσει τo βραχιόλι Liana Vourakis for Private Events by Omni Apico!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 24 Μαρτίου στις 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα