Η Gisele στο νέο film του Chanel No.5

Το θρυλικό άρωμα του οίκου Chanel No.5 φέρει μία ιστορία που είναι ταυτόσημη της μόδας και της γοητείας που αποπνέει το άρωμα. H γυναίκα που εξέφραζε όλα τα χαρακτηριστικά του αρώματος του οίκου ήταν μέχρι πρόσφατα η Nicole Kidman. Υπήρχε όμως η ανάγκη η γυναίκα του Chanel No.5 να αλλάξει πρόσωπο και να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη εποχή.

Ο Baz Luhrmann-υπεύθυνος για τα υπέροχα Chanel

No.5 films- σκέφτηκε τη Gisele ως τη νέα γυναίκα που αντιπροσωπεύει το μυθικό άρωμα. Όπως υπογραμμίζει και ο σκηνοθέτης του film, Luhrmann, στο πρόσωπο του διάσημου μοντέλου βρήκε όλους του ρόλους που η σύγχρονη γυναίκα φέρει πάνω της. Το film -που φέρει τον τίτλο “The one that I want”- από την αρχή ως το τέλος δείχνει την καθημερινότητα μίας γυναίκας που χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό της, έχει το ρόλο της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης αλλά και της ερωμένης.

Το soundtrack του film είναι μία αισθησιακή εκδοχή του κλασσικού Grease κομματιού, “The one that I want” και συνοδεύει με τρόπο αριστοτεχνικό το story του film. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα φυσικά είναι συνολική δουλειά και παρατήρηση στον τρόπο που ο οίκος Chanel λειτουργεί και φέρεται στον exclusive κόσμο του.

Ο Luhrmann θεωρεί ότι η Gisele ήταν η κατάλληλη για να ενσαρκώσει την νέα Chanel No.5 woman καθώς η ίδια δεν απέχει πολύ από τον χαρακτήρα που υποδύεται στην πραγματικότητα. Με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια ο Baz Luhrmann και οι συνεργάτες του αναπτύσσουν ένα film που αποδίδει την μορφή μίας σύγχρονης γυναίκας με όλες τις πτυχές τα καθημερινότητάς της που δεν παραμελεί ωστόσο το ρόλο της γυναίκας. Το Chanel No.5 καλωσορίζει την νέα εποχή και μαζί της τον νέο τύπο γυναίκας.

Δείτε το απολαυστικό video που σκηνοθέτησε ο Baz Luhrmann και πρωταγωνιστεί η Gisele:

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μετά τις Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Carole Bouquet και Nicole Kidman, η Gisele Bündchen εκφράζει τη νέας γενιάς γυναίκα του Chanel No.5.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Το χαρακτηριστικό μπουκάλι φέρει το άρωμα που η ίδια η Coco Chanel ζήτησε από τον αρωματοποιό Ernest Beaux το 1921. Πλέον δεν συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα αρώματα. γιατί πολύ απλά έχει τη δική του κατηγορία και παραμένει ένα από τα iconic στοιχεία του οίκου Chanel ακόμα και σήμερα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Baz Luhrmann συμμετέχει ο ίδιος στο film.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η βραβευμένη με Όσκαρ Catherine Martin είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του film.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Ο ταλαντούχος Lo-Fang τραγουδάει την αισθησιακή εκδοχή του «The One that I want».

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Baz Luhrmann, Chanel No.5, Chanel No.5 film, Gisele, Nicole Kidman, άρωμα

Δείτε το video με το cast του film:

Keywords
Τυχαία Θέματα