Η Cara Delevingne δεν σταματά πουθενά: Τώρα και τραγουδίστρια

Στα 22 της χρόνια είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο στη βιομηχανία της μόδας. Ακόμη, έχει ήδη δοκιμάσει τις δυνατότητές της στον χώρο του κινηματογράφου, ξεκινώντας από μία μικρή συμμετοχή στην ταινία Anna Karenina (2012), και στη συνέχεια, με ρόλο βασικό στην ταινία The Face of an Angel δίπλα στην Kate Beckinsale, που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. Επιπλέον,

συνεχίζει την υποκριτική της καριέρα, μετρώντας ήδη πέντε ακόμη συμμετοχές σε ταινίες που θα βγουν μέσα στον επόμενο χρόνο. Σε μία από αυτές, μάλιστα, βρίσκεται δίπλα στον Johnny Depp και την Amber Heard.

Η Cara Delevingne, ωστοσο, δεν σταματά εδώ, αφού εδώ και καιρό κάνει οργανωμένα βήματα για να δοκιμαστεί και στον χώρο της μουσικής, με τελευταία δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν πως έχει ήδη ηχογραφήσει ένα single με τον υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό Pharrell Williams. Συγκεκριμένα γράφτηκε πως οι δυο τους συνεργάζονται πολύ στενά εδώ και οκτώ μήνες, προκειμένου να ετοιμάσουν υλικό για την πρώτη της απόπειρα να συστηθεί στη μουσική βιομηχανία.

Δείτε εδώ ακόμη μία μουσική απόπειρα της Cara:

Keywords
Τυχαία Θέματα