Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό της Mila Kunis

Mila Kunis το κορίτσι με τα πιο εκφραστικά μάτια του Hollywood, εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και ένα καλογυμνασμένο σώμα. Σε όλες τις εμφανίσεις της είναι λαμπερή και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού η όμορφη ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της και το σώμα της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να παίξει σε μια ταινία. Παρόλα αυτά δεν διστάζει που και που να υποκύψει στους διάφορους πειρασμούς. Το αγαπημένο της φαγητό είναι τα junk food

με ένα ποτήρι κρασί. Αν και τώρα που είναι έγκυος αποφεύγει το αλκοόλ, αλλά όχι το junk food.

Η Kunis ισχυρίζεται ότι δεν έχει σημασία πόσα κιλά είμαστε και δεν νιώθει την ανάγκη να χωράει σε ρούχα μεγέθους μηδέν. Όπως δηλώνει η ίδια δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειες. Στην πραγματικότητα τα ελαττώματα είναι αυτά που δίνουν νοστιμάδα.

Αδυνατεί να κατανοήσει γιατί μερικοί κλαψουρίζουν συνέχεια για το σωματικό τους βάρος, αφού τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να εντάξουμε την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητα μας, χωρίς να καταφεύγουμε σε ακρότητες. Αυτό εξάλλου κάνει και η ίδια και διατηρεί ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα.

Η διατροφή της γενικά περιλαμβάνει τρόφιμα ολικής άλεσης, όπως καστανό ρύζι, άπαχες πρωτεΐνες, όπως ψάρι και στήθος κοτόπουλο, τροφές με απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως σολομό και πολλά λαχανικά. Όταν κάνει διατροφή και πεινάει, τρώει πολλά λαχανικά, που την κρατάνε πλήρης για πολλές ώρες. Επίσης, έχει αντικαταστήσει τη σοκολάτα με μαύρη σοκολάτα και τα μπισκότα με ξηρούς καρπούς.

Η Mila δεν παραλείπει τη σωματική άσκηση ακόμα και τώρα που είναι έγκυος. Γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα και αγαπάει τα extreme sports, είναι γνωστή η αγάπη της για το snowboard. Επίσης, της αρέσει το περπάτημα και να ανακαλύπτει καινούρια μέρη, φοράει τα αθλητικά και ξεκινάει το τζόκινγκ.

Η ισορροπημένη διατροφή και η σωματική δραστηριότητα είναι το κλειδί για ένα υγιές σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα