Αυτό είναι το μυστικό της Taylor Swift για να τρώει ότι θέλει

Η Taylor Swift ανήκει στις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, με χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν παντού. Εκτός όμως από το ταλέντο που αναμφισβήτητα διαθέτει, έχει και ένα πανέμορφο σώμα, με ψηλά και γυμνασμένα πόδια και με ένα εκθαμβωτικό πρόσωπο. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα μοντέλου, παρόλα αυτά την κέρδισε το τραγούδι. Τι κάνει όμως η Taylor για να παραμένει τόσο όμορφή και αδύνατη;

Πολλοί θα σκεφτούν ότι έτσι γεννήθηκε, ότι έχει καλό DNA. Σίγουρα τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση, όμως από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Γι αυτό και η γνωστή τραγουδίστρια κάνει αρκετές θυσίες για να διατηρήσει αυτό το αψεγάδιαστο σώμα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπαθεί να ακολουθεί μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες και να καταναλώνει πολλές σαλάτες, γιαούρτι και σάντουιτς με κοτόπουλο που φτιάχνει μόνη της. Επίσης, αποφεύγει τα αναψυκτικά και τη ζάχαρη, ενώ προτιμάει τα light προϊόντα. Όμως το Σαββατοκύριακο η Taylor κάνει ατασθαλίες και τρώει τα αγαπημένα της φαγητά. Είναι λάτρης των cookies με βρώμη που φτιάχνει με τα χεράκια της και αγαπάει πολύ τα burgers και τις τηγανιτές πατάτες. Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν θέλει να στερείται τις αγαπημένες της γεύσεις, απλά τις καταναλώνει με μέτρο.

Και ίσως κάτι που δεν γνώριζες για την πανέμορφη τραγουδίστρια είναι ότι από μικρή βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τη μαμά της και μαγειρεύανε τις αγαπημένες τους συνταγές. Έτσι τώρα η Taylor μπορεί να μαγειρέψει τα πάντα και το αγαπημένο της φαγητό, που φτιάχνει όταν έχει χρόνο, είναι ψωμί με κολοκύθα, ενώ είναι ξακουστή για τα μπισκότα της με σοκολάτα ή βρώμη.

Φυσικά η νεαρή τραγουδίστρια γυμνάζεται καθημερινά και προτιμάει τις ασκήσεις που επικεντρώνονται κυρίως στα πόδια. Στόχος της είναι να έχει ένα δυνατό κορμί και όχι να χάσει κιλά. Θεωρεί ότι η γυμναστική είναι ένα όπλο που τη βοηθάει να νιώθει άνετη και δυνατή όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή.

Τέλος, το μυστικό της Taylor είναι η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια. Το κλειδί είναι να χαρίζεις χαμόγελα πρώτα στον εαυτό στο και ύστερα στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα