Sexy ladies βγάλτε τους ώμους σας έξω!

Μία τάση που γυρνάει και ξαναγυρνάει στην επιφάνεια της ντουλάπας μας.

Τα shoulder-off κομμάτια είναι από τις επιλογές που αγαπάμε στο καλοκαιρινό στιλ μας για έναν παραπάνω λόγο απ” ότι τον υπόλοιπο χρόνο: διότι αναδεικνύουν τους μαυρισμένους ώμους μας και χαρίζουν χωρίς καμία προσπάθεια ένα απίστευτα θηλυκό αποτέλεσμα. Είτε μιλάμε για ένα shoulder-off φόρεμα είτε για ένα τοπ, φροντίστε να επιλέξετε το «κόψιμο» που σας ταιριάζει παίζοντας ανάμεσα σε ένα στενό ή loose σχέδιο ανάλογα με το σωματότυπο και την περίσταση. Για την καθημερινότητά σας, πείτε ναι σε ένα δροσερό shoulder-off τοπ και μία αέρινη παντελόνα ενώ για το βραδινό look προτιμήστε ένα shoulder-off εφαρμοστό φόρεμα που τονίζει τις καμπύλες σας.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Sexy & chic για την καθημερινότητά σας: Πείτε ναι στα ζωηρά χρώματα και τα prints στο shoulder-off τοπ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε το για το office look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το shoulder-off φόρεμα αναδεικνύει τους μαυρισμένους ώμους μας και χαρίζει χωρίς καμία προσπάθεια ένα απίστευτα θηλυκό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα shoulder-off κομμάτια είναι από τις επιλογές που αγαπάμε στο καλοκαιρινό στιλ μας για έναν παραπάνω λόγο απ” ότι τον υπόλοιπο χρόνο: διότι αναδεικνύουν τους μαυρισμένους ώμους μας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τιμήστε το στις επίσημες περιστάσεις του καλοκαιριού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τα casual looks σας, πείτε ναι σε ένα δροσερό shoulder-off τοπ και μία αέρινη παντελόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Βγάλτε τον ένα ή τους δύο ώμους έξω.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φροντίστε να επιλέξετε το «κόψιμο» που σας ταιριάζει παίζοντας ανάμεσα σε ένα στενό ή loose σχέδιο ανάλογα με το σωματότυπο και την περίσταση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι γυναίκες με πλούσιο μπούστο, αποφύγετε το πολύ φαρδύ shoulder-off τοπ για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τις γυναίκες με μικρό στήθος, το γεμάτο φρου-φρου (στο επάνω μέρος) shoulder-off φόρεμα είναι ιδιαίτερα κολακευτική επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: loose, shoulder-off, βραδινό look, καλοκαιρινό στιλ, παντελόνα, τοπ, φόρεμα, ώμοι

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Jenny.gr