Πρώτο ραντεβού: οδηγίες προς ναυτιλομένους

Το πρώτο ραντεβού θα μπορούσε να χωρέσει συνοπτικά στο τρίπτυχο ΑΑΑ, δλδ. αγωνία, αμηχανία, αναστάτωση. Αυτά τα 3 είναι τα βασικά συστατικά που κάθε πρώτο ραντεβού το κάνουν μοναδικό, το κάνουν στιγμή ορόσημο για μια πιθανή σχέση και θέμα επανειλημμένων συζητήσεων ανάμεσα σε φίλες.

Υπάρχουν λοιπόν μερικά συστατικά που θα κάνουν το πρώτο σας ραντεβού πετυχημένο και αν είναι να κυριαρχήσει κάτι, ας κυριαρχήσει ο ερωτισμός και η προοπτική για περισσότερο ενθουσιασμό στο δεύτερο ραντεβού.

Απλή και cool προσέγγιση είναι η απάντηση στην

ερώτηση «πως να είμαι στο πρώτο rdv»; Το outfit που θα επιλέξετε πρέπει να είναι sexy chic, να δείχνει μια ερωτική πρόθεση μα να μην είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό σε βαθμό που κάνει τον συνοδό σας να νιώσει άβολα. Να θυμάστε πως είναι γεγονός πως σε κανέναν αξιόλογο επίδοξο σύντροφο δεν αρέσει το πρόστυχο στιλ, φροντίστε να είστε λοιπόν απλά θηλυκές. Επίσης, μακιγιαριστείτε ελαφρά και επιλέξτε natural αποχρώσεις. Το έντονο make up δεν αρέσει στην πλειονότητα των ανδρών.

Φροντίστε να μην αργήσετε στο rdv σας και να είστε άνετη κι ευχάριστη. To άγχος είναι μέσα στο πρόγραμμα, μα αν δεν υπάρχει κοντρολάρισμα ξεκινάει ένας εκνευρισμός άνευ λόγου. Σπάστε τον πάγο με χαριτωμένες ατάκες ή αστεία και ανάλογα με το μέρος που θα πάτε, ενεργοποιήστε το χιούμορ σας και εκδηλώστε το αντίστοιχα. Να είστε ευγενική και να δείχνετε συγκεκριμένα και ενεργά το ενδιαφέρον σας για να μην δημιουργήσετε ανεδαφικές εντυπώσεις.

Μην παρεκτραπείτε όσον αφορά στο ποτό και στο φαγητό και έρθετε σε δύσκολη θέση. Μην στέλνετε μηνύματα στην κολλητή σας στο κινητό, δείχνοντας πως παρασκηνιακά συμβαίνει κάτι. Οι πρώην και οι πιθανές βλέψεις για γάμο είναι απαγορευμένη ζώνη. Ακόμη κι αν το φέρει η κουβέντα, μην υποκύψετε και σίγουρα περιττεύει η αιτιολόγηση.

Να είστε θηλυκές και αυθόρμητες. Το πρώτο ραντεβού είναι η ευκαιρία για ένα καλό σκανάρισμα του ενός προς τον άλλον και η πιθανή έναρξη μιας όμορφης κοινής διαδρομής. Be cool και αφήστε τις πεταλούδες του στομαχιού να σας οδηγήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα