Scrapbook No 8 #JoyTalk

Άλλη μία μέρα γυρισμάτων στο υπέροχο σπίτι του κέντρου ξεκινάει και σήμερα θα είναι μαζί μας η Ρίκα Βαγιάνη. Προτού φτάσω εκεί, η προετοιμασία στο σπίτι μου είχε τα εξής: Ανεβαστική μουσική με το «Dream A Little Crazy» να ηχεί δυνατά, ένα ποτήρι χυμό cranberry και βέβαια τις αγαπημένες μου μυρωδιές από τα κεριά Apivita.

Σειρά έχουν τα μαλλιά μου -λούσιμο και σωστή περιποίηση- καθώς σήμερα ο Νικόλας (hair stylist) με

περιμένει για να προσχωρήσουμε κατευθείαν στο styling. Το σαμπουάν Bain Fluidealiste, η Fluidissime λοσιόν και το Keratine Thermique Milk -όλα της Discipline σειράς της Kérastase- ήταν οι «συνεργοί» μου για το πολυπόθητο αποτέλεσμα, δηλαδή λεία μαλλιά με κίνηση, λάμψη χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση στο styling.

Μόλις ανοίγει το κεφάλαιο «νύχια» και το παρακάτω moodboard θα με βοηθήσει να διαλέξω από την πολύχρωμη παλέτα της essie.

Όπως μάλλον θα καταλάβατε, η τελική απόφαση ήταν το flirty, εκθαμβωτικό και φρουτώδες φούξια Watermelon της essie.

Μαλλιά, νύχια έτοιμα ✓! Η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα με τη σειρά Aqua Vita της Apivita δημιουργούν την κατάλληλη βάση για να προχωρήσω στο μακιγιάζ: Ένα natural make up look γεμάτο shinny πινελιές. Η σειρά Mineralize της MAC συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό.

Υ.Γ: Να μην ξεχάσω να αναφέρω τη μάσκα προσώπου με άργιλο της Apivita για βαθύ καθαρισμό που έκανα πριν φτάσω στο γύρισμα.

Μία-μία οι εκκρεμότητες ολοκληρώνονται έτσι ώστε να φτάσω στις «μαγικές» σακούλες με το χαρακτηριστικό, κόκκινο logo που θα με βοηθήσουν στο τί θα φορέσω σήμερα. Νομίζω έγινε ξεκάθαρο πως για ακόμη μία φορά το outfit μου είναι H&M και για την ακρίβεια επέλεξα ένα ανοιχτόχρωμο, loose & cropped παντελόνι συνδυασμένο με ένα λευκό κορμάκι. Φρέσκο, cool και κατάλληλο για να μπω στο ανοιξιάτικο κλίμα!

Η Ρίκα κι εγώ ετοιμαστήκαμε συγχρόνως οπότε το γύρισμα μπορεί να ξεκινήσει! Παίρνουμε θέσεις κι αρχίζουμε την κουβέντα μας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, η κρέμα αναδιαμόρφωσης και το αντίστοιχο λάδι από τη σειρά Rose Pepper της Apivita αποτέλεσαν τα απαραίτητα για το πρωινό ντους πριν βρεθώ στο σπίτι όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η αγαπημένη μυρωδιά jasmine των κεριών Apivita με έκανε να νιώσω οικειότητα στο καθιερωμένο σπίτι του κέντρου. Η κρέμα χεριών με αλόη και μέλι και τα κοσμήματα Pandora ήταν τα κομμάτια που συμπλήρωναν το παζλ της προετοιμασίας μου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ασημένιο κολιέ «Φτερό Πεταλούδας» Pandora συνόδευσε το λευκό κορμάκι που επέλεξα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τί να πρωτοδιαλέξεις από την colourful παλέτα essie;

Δείτε περισσότερα Galleries

Η απόχρωση Watermelon μου έφτιαξε τη διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο αφρός Kérastase Mousse Boufante χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στα μαλλιά -από τη ρίζα ως την άκρη-, ζωντανό αποτέλεσμα και δυνατό κράτημα με μεγάλη διάρκεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι «μαγικές» σακούλες με το χαρακτηριστικό, κόκκινο logo θα με βοηθήσουν στο τί θα φορέσω σήμερα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Ρίκα κι εγώ ξεκινάμε την κουβέντα μας… Κι η αλήθεια είναι πως είπαμε πολλά!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: #Joytalk, Apivita, Essie, H&M, Kerastase, MAC, Pandora, Scrapbook No 8, Ρίκα Βαγιάνη, Τζένη Μπαλατσινού

Keywords
Τυχαία Θέματα